Sami sonuçtan çok memnun

Tharoa.com Para Çekme Mağduriyeti

20 Ağustos 2024 17:34
Sami'nin Teşekkür Mesajı
“Tharoa turkiye **** com adreslerinden ulaştım hemen yardımcı oldular param Binance TR ye aktarıldı teşekkür ederim.”

Binance TR firmasına parayı havale ettim. Ve bu firma aracılığı ile Tharoa.com dan coin aldım. Aldığım Coini bozdurmak istedim, %10 değişim ücreti istediler, ama sitenin güvenliği hakkında şüphelerim var, bu siteyi kullanan parasını çekebilen var mı?

20 Ağustos 2024 19:46

Merhaba th***[email protected] yetkililerine teşekkür ederim gerekli doğrulamaları yaptıktan sonra yatırımım Binance TR hesabıma transfer edildi.

21 Ağustos 2024 14:26

Yorumlar (16)

Esin
Esin

Sami bey nasıl aldınız paranızı ne yazdınız da aldınız

Ayhan

Fuat bey halledebildiniz mi.?

Benzer Şikayeti Var

[email protected] hemen ilk icraatları para istemek,

Benzer Şikayeti Var

Yalan söylüyorlar, [email protected] bir şey hallettiği yok. Tharoa nun müşteri hizmetlerinden bir farkları yok. Bu ifadeleri yazanlar da bu içinde bence.

Benzer Şikayeti Var

Ben guvenemedim, farklı bir para alma yöntemi olabilir mi?

Benzer Şikayeti Var

Sami bey [email protected] adreslerinden ulaştım yardımcı olacaklarını söylüyorlar, transfer öncesinde aktivasyon ücreti isteniyor. Siz nasıl hallettiniz.

Ayhan

Sami kardeş nasıl işlemler yaptın paranı geri alabilmek için, bize bilgi verirmisin

Benzer Şikayeti Var

Sami kardeş bizlere de yardımcı olabilirmisin?

Kardeş yetkili kim

Benzer Şikayeti Var

Elimiz kolumuz bağlı bekliyoruz.

Benzer Şikayeti Var

[email protected] hemen ilk icraatları para istemek, bu yorum yazanlara da bakmayın onlarda bu işin içinde ve çıkarları var gibi görünüyor

Benzer Şikayeti Var

Fuat bey, Sami Bey'in söylediği [email protected] adresinden irtibata geçtiniz mi, ne yaptınız.

Sami

Fuat bey [email protected] adreslerinden ulaştım yardımcı oldular paramı çektim.

Benzer Şikayeti Var

Tharoa dan para çekebilen oldu mu?

Benzer Şikayeti Var

Arkadaşlar ne yapmamız gerekiyor. Bir muhatap bulamıyoruz. Nasıl bir yapının içindeyiz. Kimsenin bir fikri yok mu?

Benzer Şikayeti Var

Fuat bey Sami Bey'in söylediği [email protected] adresi irtibat sağladınız mı, ne yaptınız.

16 Ağustos 2024 15:14
Tharoa.com Sitesi Güvenli Mi?
Koray sonuçtan hiç memnun değil

17 Ağustos 2024 18:43
Tharoa.com Coin Bozdurma İşleminde Yüksek Ücret Ve Vergi Talebi
Ziya sonuçtan hiç memnun değil

15 Ağustos 2024 20:04
Tharoa.com Paramı Vermiyorlar