Teşvik Programı KPSS'Siz PTT Memur Alımı Altındaki Başvuru Ücreti İadesini İstiyorum

20 Eylül 2024 19:33

KPSS siz PTT memur alımı altında başvuru yaptım. İlk önce başvuru şehrimin uygun olduğu daha sonrasında ise ücretle alakalı link gönderildi. 308 TL başvuru ve 1092 TL eğitim adı altında ücret yatırdım. T. C. Kimlik numaram, kişisel bilgilerim, hesap numaram dahil olmak üzere KPSS siz iş başvurusu altında bilgilerimi vermiş bulunmaktayım.

Habersiz adıma yapılacak olan işlemlerden mesul değilim ve asla onaylamıyorum. İş arayan insanların duygularını yitirmeye yönelik ve ücret alabilmeye yönelik bir yanıltmaca olduğunu düşündüğüm. Ve başvuru adı altında yatırdığım 1400 TL. Min iadesini talep ediyorum.

Rümeysa
23 Eylül 2024 11:05

Hala doluluk oranı 98.6 şu saate kadar başvurun diye mesajlar geliyor. Ben işlemimi yaptığım gün hatta neredeyse aynı saat içerisinde reddini istemiş bulunmaktayım. Ne herhangi bir eğitim aldım ne de başvurumu işleme sokmuş olma ihtimali bulunmamaktadır. Bu nedenle en kısa ve en acil şekilde ödemiş olduğum eğitim ve başvuru adı altındaki 1400 TL ücretimin geri yatırılmasını talep ediyorum.

Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

02 Ekim 2024 13:35

04 Ekim 2024 11:56

Teşvik Programı KPSS Şartı Olmadan Memur Alımı

19 Temmuz 2024 16:36

31 Temmuz 2024 15:44
Teşvik Programı PTT Asılsız İş Başvurusu!