Saliha sonuçtan hiç memnun değil

03 Nisan 2024 05:40

Sürekli deforme olmuş ürün gönderiyorlar. Bir elbise aldım, deformasyonu vardı ve değişim talep ettim. Elbiseyi gönderdim ancak kemerini koymayı unuttum. 'Neyse' dedim, 'zaten aynı elbise gelecek, kemer önemli değil' diye düşündüm ve kemer koymadım diye not yazdım. Daha sonra, aynı elbisenin aynı rengi ve bedeni kalmadığını belirttiler. Kemerin gönderilmesini istediler ve ben de kargo ücreti ödeyerek kemeri gönderdim. Başka bir ürün seçmemi önerdiler; seçtiğim ürün de sorunlu çıktı. 'Terziye götürün, masrafını biz karşılayalım' dediler. Terzilere danıştım, ancak onlar elbisenin orijinal yapısının bozulacağını söylediler. Ben de bu yüzden tamir ettirmek istemedim ve iade talebinde bulundum. Kargo ücreti olarak 200 TL kesileceği söylendi. Kendi hataları yüzünden sürekli ben zarar görüyorum. Bu ürünlerin sorunlarını ben görebiliyorken, satıcılar gönderirken fark etmiyorlar mı? Müşteriye uygun olmayan bir ürün göndermemeleri gerektiğini düşünüyorum. İletişim hatlarına ulaşamıyorum, telefonlar meşgul oluyor ve mesajlara da geç cevap veriyorlar. Neredeyse bir aydır bu sorunlarla uğraşıyorum. Paramın eksiksiz olarak iade edilmesini ve elbisenin kargo ücreti ödemeden geri gönderilmesini talep ediyorum. Kendi hatalarını sürekli benim ödememi istemiyorum. Yine değişim teklif ediyorlar ama yine hatalı bir ürün geleceğini biliyorum. 'Neyse' dedim, bir kez oldu; 'olur' dedim, iki kez oldu; ama üçüncü kez istemiyorum. Telefon numaramı bırakıyorum ve doğrudan iletişime geçilmesini bekliyorum: 0538*****45.

01 Ağustos 2025 16:34
yanlis-urun-ve-hatali-degisim-politikasiyla-buyuk-hayal-kirikligi-3.jpg
yanlis-urun-ve-hatali-degisim-politikasiyla-buyuk-hayal-kirikligi-2.jpg
yanlis-urun-ve-hatali-degisim-politikasiyla-buyuk-hayal-kirikligi-1.jpg
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

25 Temmuz 2024 13:54

11 Kasım 2023 09:56