Sefa sonuçtan hiç memnun değil

Tergan Çanta Tamirinde Hayal Kırıklığı

Tergan Çanta Tamirinde Hayal Kırıklığı
28 Ekim 2024 16:12

Ankara Cepa Alışveriş Merkezi Tergan'dan erkek el çantası aldım. 1 ay kullandıktan sonra çantada yırtılma oldu. Hiç kimse 5.000 TL verdiği çantayı bıçakla veya başka bir şeyle yırtmaz; insanlar parayı kolay kazanmıyor çünkü. Çantayı aldığım şubeye götürdüm. 'Biz yaptırırız, bu çantayı hiç üzülmeyin' dediler ve çantayı ücretsiz tamire gönderdiler. 1 ay sonra çanta geldi diye aradılar, teslim almak için gittim. Çantayı yapıştırmaya çalışmışlar ve o da düzgün olmamış. Tamir dedikleri şey, yapıştırıp deri boyasıyla boyamakmış ve bu belli oluyordu. Kabul etmedim, tekrar gönderelim dediler. '2-3 gün içinde hallederiz, çanta gelince de haber veririz' dediler ve hâlâ arayan soran yok. Verdiğim gün müşteri hizmetlerine şikayette bulundum. Çantanın değişimini istiyorum ya da güzelce tamir yapılmasını istiyorum dedim. 'Tamam' dediler. 'Halledeceğiz' dediler ama hâlâ arayan soran yok. Bu kadar sorumsuz bir firma görmedim. Gerçekten ilk defa alışveriş yaptığım bir yer ama büyük pişmanlık, verdiğim para çöp oldu.

Tergan Mağazasında Defolu Ürün Ve Para İadesi Mağduriyeti

02 Mayıs 2025 18:39
Gülay sonuçtan hiç memnun değil

21 Ocak 2025 17:06
tergan-cantamin-cokusu-ve-hayal-kirikligi-1.pdf
Merve sonuçtan hiç memnun değil

25 Temmuz 2025 09:43

Su Keskin