Tereson Kaşıntı Ve Kızarıklık

Büşra
22 Ağustos 2023 00:3221.076

Ürünü kullanmaya başladığımızdan beri kaşıntı ve kızarıklık yapmaya başladı. İki kişi kullanıyoruz ve ikimizde de aynı şey oldu. Bildiğiniz yara doktu üstelik iki kutu aldım, her kullanımda aynı sorunu yaşadık ve geçmiyor. Ürün kalitesizliğinden şikayetçiyim.

1 Destek
22 Ağustos 2023 08:57 (Şikayetten 8 saat sonra)

Merhaba sadece gece uyumadan hemen önce kullanılıyor kullandıktan hemen sonra terleme olmadan uyumanız gerekiyor. Kullanırken sadece terleyen bölgeye gelmesine dikkat ediniz terlemeyen kuru bölgeye gelirse kaşıntı yapabilir. Çok terleme yoksa ürünümüzü kullanmanıza gerek olmuyor aralıklarla kullanabilirsiniz. Hasarlı yeni tıraş edilmiş ve tahriş olmuş bölgeye kullanılmıyor. Bu şekilde mi kullandınız? Ürünümüzü iade edebilirsiniz iade işlemleri için bize ulaşabilirsiniz. Teşekkürler

Tereson Aşırı Derecede Kaşınma Yapıyor

Qqwew
21 Mayıs 2024 20:379.648

Ben de ürünü aldım kullanıyorum fakat aşırı derecede bir kaşınma yapıyor. Kullanma talimatı üzerine geceleri temiz cildi...

Sante Plus Ürünü Kullandıktan Sonra Kaşıntı Şikayetimiz Arttı Rahatsız Edici Boyutta

Makbule

Ürünü kullanmaya başladık. Kaşıntımız arttı, dayanılmaz bir hal aldı.

1 Yorum

Tereson Ürünün Ter Kokusunu Tamamen Değiştirmesi

Tereson Ürünün TerKokusunu Tamamen Değiştirmesi

Elif
Trendyol Sitesinden Verdiğimiz Sipariş Açık Geldi!

Trendyol SitesindenVerdiğimiz Sipariş Açık Geldi!

Ali