Ceyda sonuçtan hiç memnun değil

Tercih Mobilya Usulsüz İşlemi

25 Temmuz 2023 01:14

Sayın yetkili, 08.11.2021 ve 14.11.2021 tarihlerinde Bambi yatak sanatları'nın yetkilendirdiği 100. Yıl mah. 1. Gözde sokak Afyon yolu 4. Km erka Çarşı AVM merkez/Kütahya adresinde bulunan tercih dayanıklı tüketim malları mobilya sanayi ve ticaret ltd şti ünvanlı mağazadan bir oturma grubu satın aldım. Satın alma işlemimi gerçekleştirirken mail order yöntemi ile kredi kartımla hizmet bedelini ödedim.

Ancak, maalesef tarafıma hizmet bedeline dair bir fatura düzenlenmedi. Tüm ısrarlarıma rağmen düzenlenmeyen fatura sonucu mağduriyet yaşadım. Sizin gibi kurumsal, saygın ve köklü bir firmanın bu şekilde kurumsallıktan uzak bir firmaya bayilik vermesi markanızın kötü temsiline yol açmıştır. Satın aldığım ürünün markanız kapsamında olmadığı halde tarafımdan mail order yöntemi ile Bambi Mobilya ve yatak sanatları İzmir merkezden kredi kartımdan ödeme tahsil edildi.

Ürün grubu sizin markanız kapsamında olmadığı halde ödeme genel merkezinizden gerçekleşiyor ve tarafıma fatura edilmiyor. Bu işlem sebebi ile markanız hakkında şüphe ve olumsuz düşüncelerin oluştuğunu söylemek isterim. Bu işleme istinaden marka güvenilirliğiniz olmadığı ve denetim ve kontrol yetkinizin zayıf olduğunu görmekteyim.

Cari hesap dönemi sona erdiği için artık fatura kesilemeyeceğinin bilincinde olmakla beraber, gerekli uyarıyı veya cezayı işlemi ilgili bayinize yapmanızı talep ediyor ve tarafıma ivedilikle konu ile ilgili dönüş yapmanızı bekliyorum. Aksi takdirdi bu usulsüz işlem adına t. C. Hazine ve Maliye Bakanlığına bildiride bulunacağımı beyan ederim.

30 Ocak 2024 17:32
Çağrı Concept (İzmir) Mağaza Değim Mağduriyeti Ve Yatak Rahatsızlığı Değişim Talebi

Çağrı Mobilya Kısıkköy Teslimat Sorunu

20 Ağustos 2024 12:07
Tevfik sonuçtan hiç memnun değil

24 Ocak 2025 17:00
Yanlış Ürün Teslimatı Ve Müşteri Memnuniyetsizliği
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Ayıplı Ve Yanlış Ürün Teslimatı, Fatura Ve İletişim Sorunu

11 Ağustos 2025 12:12
Ayıplı Ve Yanlış Ürün Teslimatı, Fatura Ve İletişim Sorunu
ayipli-ve-yanlis-urun-teslimati-fatura-ve-iletisim-sorunu-2.jpg
Sevgi sonuçtan hiç memnun değil

11 Ocak 2024 16:02