Çağrı Mobilya Kısıkköy Teslimat Sorunu

20 Ağustos 2024 12:07

07.07.2024 tarihinde satın aldığım ve satış sözleşmesine teslim tarihi 15.08.2024 yazan yatak, baza, başlık hala elime ulaşmadı. 10.08.2024 tarihi sözü verdikleri koltuk takımım ise 11.08.2024 tarihinde farklı renk olarak evime geldi. Taşınma sürecinde eşyasız olduğum ve zamanım olmadığı için kabul ettim. 15 Ağustosta ürünümün durumunu öğrenmek için aradığımda mağaza personeli net tarih verme yetkisi olmadığı halde (bunu daha sonra depo personelinden öğrendim) beni geçiştirmek için "kesinlik" bildirerek ürünlerin en geç 17.08.2024 tarihinde geleceğini söyledi. 19.08.2024 tarihinde mağazayı aradığımda depoya aciliyeti bildireceğini, konunun depoyla ilgili olduğunu söyleyerek topu onlara attı. Deponun iletişim adresini bulup aradığımda yatağımın henüz gelmediğini, aciliyetle ilgili bir bilgi onlara verilmediğini söyledi. Mağaza çalışanları satış sırasında inanılmaz ilgi alaka gösterirken teslimat sürecinde iletişimden kaçıyorlar. Herkes topu başkasına atıyor. Basit ürünler değil ve basit paralar vermiyoruz, bu kadar şikayete rağmen aynı problemin devam ediyor olması da şok edici. İstikbal ve Bambi'nin adının geçtiği bir bayiyi de böylesine umursamıyor olmaları komik. Sırf muhasebe konusunda ilgisizliklerinden korktuğum için iade sürecini başlatmaya çekiniyorum. Param da yatağım da gelmez diye. Yakın zamanda bu kadar benzer şikayet tesadüf değildir diye düşünüyorum. Bu sebeple sürecin daha fazla uzamasına izin vermeden yasal haklarımı doğrultusunda şikayetlerime devam edeceğim.

Zeynep
Zeynep
22 Ağustos 2024 12:30

Bu şikayetimden 2-3 saat sonra yatak-baza-başlığı 21 Ağustos Çarşamba günü teslim edeceklerini söylediler. Çarşamba günü ekip geldi bazayı kurarken yatağımın olmadığını söylediler. Bunun üzerine depodaki görevlileri arayıp durumu anlamaya çalıştım. Yanlış yatak konulmuş doğrusu yarın gönderilecek dendi. O sırada baza başlığı kuran ekip gitti. Onlar gitmeden kontrol edememiştim yatak odama girdiğimde bazayla başlığın farklı renk geldiğini gördüm. Tekrar aradığımda mağazaya yönlendirdiler ve mağaza bana renk değişimini yapılana kadar elimdekini başlığı kullanabileceğimi söyledi. Yatak hakkında da yatağın depoya geldiğinde yırtık olduğunu yeniden sipariş verileceğini söyledi. (Bu da 40 gün daha beklemek demek) İade istediğimde ise yöneticileriyle konuşması gerektiğini söyledi? Ne paramı ne ürünümü ne de doğru bilgiyi alabiliyorum.

05 Nisan 2024 16:54
Niens Mobilya Eksik Çizik Ürün İlgisiz Satış Müdürü Danışmanı
Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

C&S Home Paramızla Rezil Etti

05 Ağustos 2025 12:48

28 Ağustos 2024 16:54

15 Haziran 2024 17:39
Hometime Consept (Ankara/siteler) Kurulum Sorunu.
Hometime Consept (Ankara/siteler) Kurulum Sorunu.

13 Temmuz 2024 04:13