Telegram Şantaj Sucu İçin Uğraş

02 Haziran 2024 01:52

Telegram üzerinde yazışmalarımı ve görsellerimi para karşılığında bana parayı atmazsan ailene paylaşırım dedi. Eğer paylaşırlarsa hiç hoş olmaz. Buna bir el atmanızı ve bir çözüm bulunmasını istiyorum. Kişisel özelimizi kimseye paylaşmasınlar, bunun için üzerinize düşeni yapmanızı istiyorum.

02 Haziran 2024 09:26

Telegram üzerinde numaramı alıp herhangi bir yerde şantaj tehdit te herhangi yasadışı bir şeyde kullanılması ve çevreme tanıdıklarıma benim numaram ve bilgilerim vasıtasıyla birilerine rahatsızlık verecek olacak bütün kötü durumlarda telegram suçlu dur lütfen çözülsün istiyorum teşekkürler

02 Haziran 2024 02:00

Merhaba hocam sonuç ne olacak merak ediyorum

02 Haziran 2024 08:56

Ben Telegram'da gezinirken erotik sayfayla karşılaştım ve bir bayan sayfası gördüm sonra girdim bana ücretli sow falan dedi ve bende tamam dedim sonra yazıştık biraz resim atı beli bir ücret karşılığında video atıyorum dedi bende 150 atım okar istedi sonra resim atı bana ve sonra bana dedi sende bana cinsel organını at şowa başlayacağım dedi bende atim sadece resmi sonra ali diye birinden mesaj geldi iste 7 bin bilmem ne kadar para atmasan senin ailene paşlayacam bu resmi ve yazışmaları ve sana IBAN atıyorum dedi bende at kime atıyorsan at dedim yav... Şak dedim seni bir avukat arkadaşla tanıştırayım dedim ekranı kopyaladım dedim ve akabinde yazışmaları sildi kayboldu ortadan ben yine olası kötü bir ihtimalle karşı sizden bunun net bir şekilde hal olması için sizin uğraşmanızı istiyorum

Mert
Mert

Bir sorun oldu mu paylaşıldı mj

Telegram Üzerinden Tehdit Ve Şantajla Kişisel Verilerimin Yayılması

15 Ağustos 2024 16:03