Özmen sonuçtan hiç memnun değil

Tekzen Koçtaş'tan Alınan Orbus LED Avize

Özmen
30 Aralık 2023 22:42

28.10.2023 tarihinde Koçtaş'tan Orbus marka LED avize satın aldım. Avizeyi monte etmek için elektrikçi çağırdım ancak kutudan çıkan tavan asma aparatının orijinal olmadığını fark ettik. Elektrikçinin ücretini ödedikten sonra avizeyi geri gönderdim. Orijinal parçayı mağazadaki vitrin modelinden söküp bana temin ettiler. Bu süreçte mağazadaki LED avizenin yanıp söndüğünü gördüm ve nedenini sorduğumda teşhir ürününün arızalı olduğunu söylediler. Tekrar elektrikçi çağırdığımda tavanım iki kez delinmiş oldu. Elektrikçi yine ücretini aldı ve gitti. Ancak avize yaklaşık 5-6 dakika açık kaldıktan sonra yanıp sönerek arızalandı. Bu durum bana maliyeti iki katına çıkardı ve şimdi avizeyi sökmek için elektrikçi bulamıyorum. Koçtaş'ı aradığımda avizeyi alamayacaklarını söylediler. Zararımın giderilmesini istiyorum. Eğer elektrikçiden alsaydım, 'Bizim hatamız' diyerek ücret almadan değiştirip yenisini takarlardı. Şu anda Koçtaş'tan alışveriş yapacakları iki kez düşünmeye ve Koçtaş'ı geri bildirimleri önemseyip benim için bir çözüm üretmeye davet ediyorum. Hala yanıp sönen avizenin altında bunları yazarken derin nefes almaya çalışıyorum. Yeni gelişme olarak Koçtaş, ürünü iade almak istedi ancak ben zararımın karşılanmadığı için kabul etmedim. Ürün sağlayıcısı Tekzen çalışanı B**** Hanım devreye girerek, kabul edersem fabrikada yeni bir üretim yapılacağını söyledi ve ben de kabul ettim. Ancak bir ay sonra gönderilen yeni ürün monte edildikten sonra aynı yanıp sönme arızasını verdi. Durumu tekrar özetlemek gerekirse: Elektrikçi ilk kez geldiğinde LED avizeyi monte etmek üzere tavan delindi ancak askı aparatı kısa olduğundan montaj yapılamadı ve tavan delikleri boşuna açılmış oldu. Elektrikçinin ücreti ödendi. Avize Koçtaş'a götürüldü ve başka bir üründen uygun asma aparatı Koçtaş tarafından verildi. Şimdiye kadar iki kat elektrikçi ücreti ödedim. Maddi ve manevi zararım var ve bu hatalı ürün yüzünden sizden beklentim, kusurlu ürünlerin toplatılması ve bana ürün iadesi ile harcadığım elektrikçi montaj ücretlerinin iadesidir. İlginiz için çok teşekkür ediyorum. P**** S**** K******

Özmen sonuçtan hiç memnun değil

Koçtaş Orbus LED Avize Üretim Hatası

Özmen
30 Aralık 2023 21:05

04 Kasım 2023 18:00
Koçtaş Orbus Marka LED Avize Şikayet
Nihan sonuçtan hiç memnun değil

14 Şubat 2024 12:48

Önder