Tekoğlu Halı Yıkama Şikayeti

04 Ağustos 2023 08:04

Yün halılarımı mevcut lekeleriyle birlikte nemli bir halde geri getirdiler. Yün kilimimi lime lime etmişler. Çöp oldu. Yıkamaya toplamda 15 metrekare halı vermiştim. 22 metrekare fiyatı istediler. İtiraz ettiğimde şirket sahibi olduğunu söyleyen bey, evimin kapısında hakaret etti. Hem kilimden oldum, hem hakarete uğradım. Üstüne halılar lekeli ve ıslak geldi.

03 Ağustos 2023 18:49

Yıkamaya verdiğim toplamda 15 metrekare yün halimi mevcut lekeleriyle birlikte nemli bir şekilde geri getirdiler. 22 metrekare fiyatı istediler. İtiraz ettiğimde, şirket sahibi olduğunu söyleyen bir bey evimin kapısında hakaret etti. Yün kilimimi lime lime etmişler. Tuttuğum yer elimde kaldı. Çöp oldu Kilim. Halılarım lekeli nemli ve yıpranmış olarak geri geldi.

Fatma

Müşterimizin sorunu çözülmüş olup, yeni halı alınıp kendisine teslim edilmiştir. Değerli müşterimiz; her zaman bekleriz iyi günler💐🙏

Esra
Esra

Öyle bir şey olmadı. Hata üzerine hata yapıyorsunuz. Çöpe attığım halinin yıkama parasını bile ödedim size.

Fatma

Sen çok tehlikeli bir insansın! Paramızı vermemek için kapıda asıl sen kavga çıkardın ve iftira atıyorsun. Allah'a şükür 350 tane insana biz ekmek kapısıyız senin 100-150 lirana kalmadık. Bizi merak eden Instagram'a girip bakabilir. Seninle mahkemede görüşeceğiz bu yaptığın yalanın ve iftiranın hesabını vereceksin!

Melda sonucu yetersiz buldu

Akman Halı Yıkama Fiyat Bilgisi Eksikliği Ve Zarar Gören Halım