Ugur sonuçtan hiç memnun değil

Teknofinal Teknik Servis Hayal Kırıklığı

Teknofinal Teknik Servis Hayal Kırıklığı
13 Mart 2024 20:09

Yaklaşık bir yıldır Teknofinal şirketinden aldığım Goldpix DTF makinesini kullanmaktayım. Ürünü bir yıl içinde 8-9 kez Teknofinal teknik servise götürdüm ve sürekli ana kart ile elektriksel problemler yaşadım. Her seferinde kendi aracımla götürdüm, sadece bir kez şirket tarafından alındı. Her defasında farklı bahanelerle tamir etmeye çalıştılar, ancak her seferinde aynı hafta içinde ürün tekrar bozuldu. Bir yıldır 'belki düzelir' umuduyla sabırla makineyi servise götürüyorum. Ürün, yapabildiklerim ve kazandıklarımdan çok daha fazlasını zarara uğrattı. İş yapmak istediğimde ürün daha işe başlamadan hata verip bozuldu. Ürün sadece dördüncü ayında garanti kapsamında tamir edildi, sonrasında garanti dışı bırakıldı. Sürekli kusuru bende buldular. İki ay önce voltaj sorunu nedeniyle bozulduğunu söyleyerek bana ekstra olarak UPS almamı önerdiler. Ancak bu çözüm de işe yaramadı ve makine yine aynı hafta içinde bozuldu. Geçmişte ailemin de iş yaptığı ve sürekli müşterisi olduğum bir şirketti, ancak artık müşterileri değilim.

Yorumlar (5)

Abdullah
Abdullah

Sattığı ürün arkasında durmayan firmadan alışveriş yapılmaz sattığı ürün hakkında teknik yeterliğe sahip olmayan firmalardan alışveriş yapılmaz hele ki elektronik ürünler ciddi teknik bilgi gerektiren ürünlerdir her önüne gelen satar oldu

Umut
Umut

Coldpix yazıcı kullanıyorum kafa tıkandı çorumdan gönderdim ne kafayı temizlediler ne yeni kafa temin ettiler ellerinde yokmuş o zmn bu makineyi satma kepp hatası veriyor sürekli kepi değiştirdiler ücretli meğerse kepleri birinden duydum ctonik hatalı

Hammaddeal

Bu firmaların işini yapması gerekiyor. Dtf gibi yazıcılara teknik destek veremiyorlar çanak çömlek satsınlar. Adama kafa göstersen bilemez.

Hammaddeal

Merhaba genelde bu firmalarla ilgili çok fazla makine geliyor sonuç olarak hiçbir şekilde yapılamayan bir iş kurma tecrübesi ve kötü yatırım. Burda önemli olan tabii ki bu almış olduğunuz makinelerin gerçek convertible olması dönüştülülmesi genelde bu firmalar sadece yazıcıya boya doldurup dtf yazıcı diye satıyorlar. Buna dikkat ediniz. Çok fazla şikayet alıyoruz. Bu konuda siz kullanıcıları uyarmak isterim.

Ugur
Ugur

Haklısınız maalesef bunu yaşayarak tecrübe edindim. Kaçırdığım işlerin haddi hesabı yok makinenin bozulmasından dolayı. Tam iş alıyorum siparişlerim çoğalıyor bir den makine bozuluyor. Teknik servisi zaten telefonlara cevap bile vermiyor gün içinde zor ulaşıyorum hem de ürünü gelip almıyorlar sürekli kendim götürmek durumunda kalıyorum.

Burak sonuçtan çok memnun

07 Aralık 2023 23:53
"Sorunumla ilgilendiren ürün değişimi yaptılar. Temsilcim Nisa hanım'a çok teşekkür ederim. Alışverişime devam edeceğim."

Teknofinal Teknik Servis Ve Ürün Kalitesi Hayal Kırıklığı Yarattı!

10 Mayıs 2025 18:59

Teknofinal Epson L1800 Cihazım Çok Kötü Geldi