Samet sonuçtan hiç memnun değil

Ted Okulları Van Koleji

22 Ekim 2023 16:34

Oğlumu Ağustos 2023'te Ted Van Kolejine 4 yaş grubuna kayıt yaptırdık. Eylül ayında okula başladı. Hiçbir sorun sıkıntı yok gidip geliyorken birkaç gün sonra; çocuğumuzun yüzünde, boynunda, sırtında çizikler, morluklar görmeye başladık. Çocuklar kendi aralarında şakalaşıyordur dedik, sorun sıkıntı etmedik. Ancak Eylül sonuna doğru ben il dışında olduğum için eşim oğlumuzu almaya gittiğinde müdür ve öğretmeni ş** Hanım ve g*** Hanım, eşimle görüşüp fazlasıyla kırıcı bir dille oğlumuza faydalı olamadıklarını, oğlumuzun yerinde durmadığını, diğer çocuklara zarar verdiğini bahane edip kaydını almasını istemişlerdir. Diğer velilerin okulda imza toplayıp oğlumuzu okuldan aldırmak istediklerini belirtmişlerdir. Eğitim zihniyetiyle davranılmayıp bizim çocuğumuzun kaydını aldırmak için ellerinden gelenin fazlasını yapmışlardır. Sınıf öğretmenleri olacak ş** Hanım, çocuğumuza mobbing ve baskı yaparak üstünde negatif etki yaratmıştır.

Ayrıca diğer velilerin baskısıyla hareket edip çocuğumuzu dışlayıp oyunlara bile dahil etmemiştir. Çocuğumuzu pedagoga götürdüğümüzde bu gerçekler gün yüzüne çıkmıştır. Bu baskı üzerine çocuğumuz güle oynaya gittiği okula dahi gitmek istemedi. Daha sonra müdür ve öğretmenler eşimi çağırıp, 'sizin maddi kaybınız olmadan kaydınızı almanızı istiyoruz' dedi. Eşim kaydını almıştır. Ancak okula verdiğimiz ücretin sadece gittiği ay harici tarafımıza verilmiştir. Kayıt almadan önce tüm masraflarınızı yatırdığınız tüm parayı vereceğiz demişlerdi ancak yanıltıldık. Biz yaptığımız masrafa mı üzülelim, yoksa çocuğumuzun param parça olan psikolojisine mi? Sorarım size, bunun neresi eğitim? Sizin gibi bir kuruma yakışır mı? Ben Ted Genel Merkezi'ni aradım, yazdım, bir kere cevap bile vermediniz. Bu şikayetim burada duracak, sorunum çözülene kadar herkes görsün böyle bir köklü kurumun yaptıklarını.

Murat
Murat

Benimde çocuğum aynı okulda hocalarla ilk görüşmemizde bana ilk dedikleri şey herhangi bir öğrenci okul kurallarına uymaz ise düzeni bozan hareketler sergilerse kesinlikle okulumuzda kabul etmiyoruz ve sözleşmesini derhal fes ediyoruz diye konuştular. Yani hocalar haklı eğer 1 öğrenci 15 öğrencinin düzen huzurunu bozacaksa bu normal değil maalesef

Cesur
Cesur

Maalesef genel müdürlüğe ilettiğinizde bir aksiyon alınamıyor milli eğitime şikayet etmek daha sağlıklı olacaktır

Ece sonuçtan hiç memnun değil

TED Okulları Kızımın Okulda Karşılaştığı Zorluklar Ve İhmal

07 Mart 2024 13:38

TED Okulları Öğrenci Güvenliğinin Göz Ardı Edildiği Okul Deneyimi

06 Mart 2024 15:43
Elif sonuçtan hiç memnun değil

Öğretmen Değişikliği Ve Peşinat İadesi Sorunu Yaşadım

20 Ağustos 2025 14:53