Ted Okulları Eskişehir Öğrencilere Yeterli Akademik Eğitim Verememesi

28 Ekim 2023 01:51

Ted kolejleriyle ilgili bir çok şikayet görünce keşke çocuğumu yazdırırken bende internetten araştırsaydım bu kadar şikayet olan okula yazdırmazdım.

Maalesef bizde çocuğumuzu böyle bir yere yazdırarak eğitim hayatını bitirmişiz yıllar sonra çıkıyor zararları anlatayım iki arkadaş Çocuklarımızı Eskişehir ted Kolejine burslu bir şekilde yazdırdık.

Ancak yazdırırken hep bir şüphe vardı akademik olarak bir şey vermediklerini tahmin ediyordum. Nitekim haklı çıktım. Pandemi döneminde canlı ders yapmak yerine video attılar. Bir çok okul o dönemde öğrencilerimizi nasıl daha iyi destekleriz diye çaba gösterirken bu Kolej pandemiyi bahane derek hiçbir çalışma yapmadı.

Arkadaş bu okuldaki vahameti görüp çocuğunu başka özel okula aldı çokta mutlu oldular ben çocuğumu ikna edemedim sonradan kendi de fark etti ama iş işten geçti Ne sizi ne de çocuğunuzu önemsiyorlar. Çocuğum yıllar sonra anlatmıştı diğer öğrencilerin durumu iyi olduğundan sınıfı gürültüden dolayı sınıfı uyaran hocaya paranı biz veriyor demiş.

Böyle dendiğinde eğitim olur mu varın siz düşünün üniversite sınavlarına hazırlık diye bir şey yapmadılar çocuklara yön verecek rehberlik yok durumunu sorduğunuzda çocuğunuz mükemmel deniyor notlar genelde yüksek (en büyük problem burda eksikler söylenmemesi göz boyamanın çok olması) bunları idarecilere söylediğinizde kızıyorlar kabul etmiyorlar.

Sizin çocuğunuzda problem var diyorlar. Hakkımı helal etmiyorum idareci ve öğretmenlere Allah'tan duam kendileri de aynı durumu yaşasınlar benim çocuğumun yıllarını çaldılar eğitimini bitirdiler psikolojisini bozdular. Canımız çok yandı.

profile profile

Mine sonuçtan hiç memnun değil

TED Eskişehir Koleji Kesinlikle Tavsiye Etmediğimi Belirtmek İsterim.

06 Temmuz 2023 15:56
Bahar sonuçtan hiç memnun değil

TED Okulları Ted Eskişehir Yaz Okulu İhmali

20 Haziran 2023 16:22
Samet sonuçtan hiç memnun değil

Ted Okulları Van Koleji

22 Ekim 2023 16:34

Ted Okulları

18 Şubat 2025 18:40
Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

Psikolojik Tanı Mağduriyeti: TED Koleji'nde Yanlış Anlayış

30 Kasım 2024 17:45