Uğur sonuçtan çok memnun

Tecno Mobile Telefonun Android Auto'ya Bir Türlü Bağlanamaması

20 Mart 2024 02:23
Uğur'un Teşekkür Mesajı
“Sorunum henüz çözülmedi. Servise yönlendirildim. Ama hızlı geri dönüş ve ilginiz için çok teşekkür ederim.”

Yaklaşık üç yıl önce tekno Camon 16 Premier aldım ve hâlâ kullanıyorum; çok memnunum. Muhtemelen bundan sonra da bu markayı tercih edeceğim. Ancak bir sorunum var. Arabama taktırdığım multimedya sistemindeki Android auto'ya ne kablolu ne de kablosuz bağlanamadım. Ne yaptıysam olmadı. Başka marka telefonlarla denedik ve sorunsuz bağlandılar. Benim tekno telefonumla başka iki ayrı cihazda daha Android auto'ya bağlanmayı denedik, ancak onlara da bağlanamadık. Konuyla ilgili yardımcı olursanız çok memnun olurum. Telefonumu değiştirmek istemiyorum.

20 Mart 2024 09:00 (Şikayetten 6 saat sonra)

Değerli Kullanıcımız; Öncelikle zaman ayırıp görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz Geri bildiriminizi teşekküre dönüştürmek ve memnuniyetinizi sağlamak için mesai saatleri içerisinde dönüş yapacağız. İyi günler dileriz. TECNO Türkiye

20 Mart 2024 10:27
20 Mart 2024 12:00

Değerli Kullanıcımız, Sorunun giderilebilmesi için telefonunuzu elden ya da yurtiçi kargo ile alıcı ödemeli olarak teknik servise yönlendirmenizi rica ederiz. Dilerseniz hafta içi 09.00-17.00 saatleri arasında kullanıcı desteği alabilirsiniz. İyi günler dileriz. TECNO Türkiye

Uğur
Uğur
20 Mart 2024 12:10

20 Mart 2024 13:00

Değerli Kullanıcımız, Memnuniyetinizi duymak bizi çok mutlu etti, markamıza duyduğunuz güven için teşekkür ederiz. Sizden aldığımız güç ile daha iyisini yapmak için çalışmaya devam edeceğiz. İyi günler dileriz. TECNO Türkiye

Muhammed
Muhammed

Tekno marka telefon ilk kez aldım kullanıyorum memnunumda ancak auto oto bağlantısını ne yaptımasa saglaayamadım. Bu kdr karışık olmamalıya. Diğer marka telefonla denedim oluyor ama yok telefonumu kablolu baglayamadım. Bluetooth bağlanıyor ama aoto CarPlay yok. Bu hususta bir video bir şey yayınlayım

Gökhan
Gökhan

Uğur bey merhaba, Aynı sorunu tecno Camon 40 Premier cihazında yaşıyorum. Sizin sorununuz çözülebildi mi?

Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Tecno Camon 40 Premier Telefonun Android Auto Bağlantı Sorunu Ve Çözüm Eksikliği

05 Eylül 2025 17:56

Android Auto Bağlantı Sorunu