Tecno Mobile Telefon Kendi Kendine Titriyor

Nazar'ın Teşekkür Mesajı
Sağ olun

Telefon, bildirim gelmediği halde sürekli titriyor; ekran kapalıyken yapmıyor, ama açıkken durmadan devam ediyor. Yeniden başlattım, kapatıp açtım, gereksiz uygulamaları sildim, her şeyi temizledim ama devam ediyor. Durmuyor, lütfen yardımcı olur musunuz? Nasıl düzeltebilirim?

22 Mayıs 2024 22:25 (Şikayetten 2 saat sonra)

Değerli Kullanıcımız; Öncelikle zaman ayırıp görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz Geri bildiriminizi teşekküre dönüştürmek ve memnuniyetinizi sağlamak için mesai saatleri içerisinde dönüş yapacağız. İyi günler dileriz. TECNO Türkiye

23 Mayıs 2024 10:32

Değerli Kullanıcımız, İlettiğiniz hususlar yetkililerimiz tarafından incelenmiş olup sonucu tarafınıza iletilmiştir. Sizlere daha iyi bir hizmet sunarak, müşteri memnuniyetini her zaman en üst seviyede tutmaya özen göstermekteyiz. TECNO markasına olan güveninizin devam etmesini diliyoruz. Ürün ve hizmetlerimiz ile ilgili her türlü bilgi, öneri ve taleplerinizi iletebilir, web sitemizdeki topluluk sekmesi üzerinden topluluk destek merkezimize ulaşabilirsiniz. İyi günler dileriz. TECNO Türkiye

Nazar
24 Mayıs 2024 11:01

Sağ olun

24 Mayıs 2024 11:08

Değerli Kullanıcımız, Memnuniyetinizi duymak bizi çok mutlu etti, markamıza duyduğunuz güven için teşekkür ederiz. Sizden aldığımız güç ile daha iyisini yapmak için çalışmaya devam edeceğiz. İyi günler dileriz. TECNO Türkiye

Benim telefonum da sürekli titreme yaşıyor neden kaynaklı anlayamıyorum. Yardımcı olur musunuz?

Beyza
Şikayeti Çözüldü

Sorunun çözüldü mü? Çözüldüyse nasıl düzeldi?

Aynı sorun bende de var kafayı yiyeceğim nasıl düzeltebilirim

Tekno Camon 30

"Bu telefon u almakla doğru bir karar vermişim! Gerçekten tüm yönüyle güçlü bir telefon bunları laf olsun diye söylemiyorum tekno Camon şu ana kadar ki en iyisi teşekkürler tekno Camon..."

Telefonum Sürekli Titriyor, Çözüm Arıyorum

Tümünü Gör
Tecno Mobile Almak Büyük Hüsran

Tecno MobileAlmak Büyük Hüsran

Serkan
Tecno Camon 50 Ultra Her Zaman Ekranda Özelliği Kısıtlaması!

Tecno Camon 50Ultra Her Zaman Ekranda Özelliği Kısıtlaması!

Orhan
Tecno Mobile PUBG Mobil Jiroskop Kesilme Bloklama

Tecno Mobile PUBGMobil Jiroskop Kesilme Bloklama

Muhammed
Tecno Spark Slim 5g Hüsranı!

Tecno Spark Slim5g Hüsranı!

Ali
Tecno Telefon Kapanıp Açılmıyor!

Tecno TelefonKapanıp Açılmıyor!

Melek