Rabia sonuçtan çok memnun

Tecno Mobile Telefon İnternet Ve Wi-Fi Kabul Etmiyor

31 Ocak 2024 00:05
Rabia'nın Teşekkür Mesajı
“Sorun giderildi hızlı bir şekilde iletişime geçildi bu kadar hızlı bir çözüm beklemiyordum teşekkürler🙏”

Merhaba, Tecno Camon 20 Pro 5G telefonu yeni aldım ancak telefonda kasma ve internet bağlantısı sorunu yaşıyorum. Cihazı yeni aldığım için bu sorunun nedenini anlayamadım. Lütfen internet bağlantı sorununu çözün. Bu kurumun bir destek hattı yok mu? Eşim de ulaşamıyorsa, bu telefonu neden aldığımı sorgulamam gerekecek. İade etmeyi düşünüyorum.

31 Ocak 2024 08:34 (Şikayetten 8 saat sonra)

Değerli Kullanıcımız; Öncelikle zaman ayırıp görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz Geri bildiriminizi teşekküre dönüştürmek ve memnuniyetinizi sağlamak için mesai saatleri içerisinde dönüş yapacağız. İyi günler dileriz. TECNO Türkiye

31 Ocak 2024 14:23
Rabia
Rabia
31 Ocak 2024 14:25

31 Ocak 2024 14:33

Değerli Kullanıcımız, Memnuniyetinizi duymak bizi çok mutlu etti, markamıza duyduğunuz güven için teşekkür ederiz. Sizden aldığımız güç ile daha iyisini yapmak için çalışmaya devam edeceğiz. İyi günler dileriz. TECNO Türkiye

Ayşe sonuçtan çok memnun

02 Kasım 2023 13:30
"İlgi ve alakanız için çok teşekkür ederim. Bilhassa Eda hanıma çok teşekkür ederim. Sorunum hemen çözüldü. Tekno telefondan çok memnun kaldım. Kalemli olarak da üretilmesini çok istiyorum. Umuyorum ki onu da yapacaksınız. Tekno ekibine hayırlı, başarılı işler diliyorum. En kalbi duygularımla Sevgiler saygılar"
Tarik sonuçtan çok memnun

09 Ocak 2024 10:06
"Eda hanım çok yardımcı oldu. Şu an için problem çözüldü gibi görünüyor. İlgisi için teşekkür ederim."

Tecno Camon 20 Pro 5 G Telefon Yamuk Aşırı Isınma Var

12 Aralık 2023 00:16
Hasan sonuçtan çok memnun

21 Aralık 2023 03:35
"Eda hanıma çok teşekkür ederim, ilgisinden, sakinliğinden dolayı"
Ali sonuçtan çok memnun

05 Mart 2024 22:23
"Tecno Türkiye ekibinin yaşadığım problemi ivedi bir şekilde değerlendirip iletişim kurması beni çok mutlu etti. Türkan Hanım'ın talimatları ile yapmış olduğum işlem neticesinde sorunum şu an için düzeldi. Süreç boyunca çok nazik, anlayışlı ve kibardı. Kendilerine ve tüm Tecno Türkiye ekibine ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ediyorum."
Tecno Camon 20 Pro 5g Wi-Fi Kopma Problemi Hk.