Behlül sonucu yetersiz buldu

Tecno Mobile Tecno Spark Aşırı Aşırı Isınma Sorunu

07 Ağustos 2024 19:23

Haziran 2024'te aldığım Tecno Spark 20 telefonum o kadar aşırı ısınma yapıyor ki telefona taktırdığım ekran koruması kalkıyor. El değmeyecek kadar ısınıyor. Her an patlayacakmış hissi var. Halbuki telefon çok güzeldi özellikleriyle ve kamerasıyla. Çok pişman oldum aldığıma. Oyun oynanmıyor. Telefonda sosyal medyaya bakamıyorsun, WhatsApp'ta görüntülü konuşamıyorsun. Çözüm bulunur umarım. Kimseye tavsiye edemiyoruz, bir de üstüne karalıyoruz. Bilginize.

08 Ağustos 2024 09:09 (Şikayetten 13 saat sonra)

Değerli Kullanıcımız; Öncelikle zaman ayırıp görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz Geri bildiriminizi teşekküre dönüştürmek ve memnuniyetinizi sağlamak için mesai saatleri içerisinde dönüş yapacağız. İyi günler dileriz. TECNO Türkiye

08 Ağustos 2024 10:04
08 Ağustos 2024 15:25
Behlül
08 Ağustos 2024 16:03

Geri dönüş sağlandı hemen. Sağ olsun Türkan hanım ilgilendi. Sonuç olarak telefonda oyun oynayacakmışım. Isınma sebebi buymuş. Yanlış Telefon tercihiymiş. Birazda ben araştırmıştım hello işletim sistemi oyun için uygun değilmiş. Oyun oynayanların aklında bulunsun. Türkan hanım yedek telefon temin edip servise götürmemi istedi telefonu. Keşke telefonu geri alıp Pro olanını verseler🥺🥺

08 Ağustos 2024 16:08

Değerli Kullanıcımız, Memnuniyetinizi duymak bizi çok mutlu etti, markamıza duyduğunuz güven için teşekkür ederiz. Sizden aldığımız güç ile daha iyisini yapmak için çalışmaya devam edeceğiz. İyi günler dileriz. TECNO Türkiye

Tuba sonuçtan çok memnun

Tecno Mobile Spark 20 Pro'da Ciddi Isınma Ve Şarj Sorunu

23 Mayıs 23:23
"Benimle hiç vakit kaybetmeden iletişime geçilip bütün şikayetlerimi dinleyip çözüm odaklı çalıştığınız için çok teşekkür ederim iş yoğunluğum ve bayramın araya girmesi sebebiyle bayramdan hemen sonra bende telefonumu sizlere göndereceğim süreci bu şekilde ilerlettiğiniz içinde ayrıca teşekkürler🙏"
Tecno Mobile Spark 20 Pro'da Ciddi Isınma Ve Şarj Sorunu
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Tecno Mobile Spark 20 Pro Aşırı Isınma Hatası

27 Nisan 2024 18:58