Nazlı sonuçtan çok memnun

Tecno Mobile Tecno Spark 20C 1 Haftanın Ardından Memnuniyetsizlik

08 Haziran 2024 03:35
Nazlı'nın Teşekkür Mesajı
“Arayıp yardımcı olmaya çalıştılar teşekkürler”

Tecno Spark 20c kullanıcısı olarak cihazı alalı bir hafta olmuşken bütün memnuniyetsizliğimi ileteceğim.

* telefonda kullanılmayacak kadar çok uygulama var ve palm store kendi kendine yükleme yapıyor.
* kamera çözünürlük açısından çok kötü durumda ve asla piksel değiştirme, çözünürlük değiştirme seçeneği yok. Tuşlu telefon kamerası gibi görüntü çıkıyor.
En önemlileri de
* telefon kapanınca açılması tam 4 dakikayı buluyor,
*aşırı ısınıyor,
* aşırı donuyor,
*uygulamalardan sürekli olarak atıyor,
* çok yavaş çalışıyor,
* ayarlar kısmı çok yetersiz,
* şarj aşırı hızlı bitiyor,
* çift hoparlör olmasına rağmen hem sesi az çıkıyor hem, patlak hoparlör gibi ses veriyor, kalite olarak çok kötü,
*ekran hep bulanık gösteriyor. Ekran pikseli yüksek gibi algılanıyor ama kalite, olarak kötü bir deneyim.
*dokunmatik ekran basıldığında çok zor algılıyor bazen.
Artı bir de ek olarak kronik mi anlamadım ama kasası yamuktu. Turkcell bayisinden alındı yani kurumsal bir yer tercih ettik alırken. Uygun fiyatlı da olsa karşılığını verip aldığım bir ürünün beni memnun edecek en ufak bir yanının olmaması hayal kırıklığına uğrattı. Umarım ürettiğiniz cihazlara biraz daha özen gösterirsiniz.

08 Haziran 2024 20:52 (Şikayetten 17 saat sonra)

Değerli Kullanıcımız; Öncelikle zaman ayırıp görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz Geri bildiriminizi teşekküre dönüştürmek ve memnuniyetinizi sağlamak için mesai saatleri içerisinde dönüş yapacağız. İyi günler dileriz. TECNO Türkiye

10 Haziran 2024 10:47

Değerli Kullanıcımız, Sorunun giderilebilmesi için telefonunuzu elden ya da yurtiçi kargo ile alıcı ödemeli olarak teknik servise yönlendirmenizi rica ederiz. Dilerseniz hafta içi 09.00-17.00 saatleri arasında kullanıcı desteği alabilirsiniz. İyi günler dileriz. TECNO Türkiye

Nazlı
05 Temmuz 2024 14:16

Arayıp yardımcı olmaya çalıştılar teşekkürler

08 Temmuz 2024 09:01

Değerli Kullanıcımız, Memnuniyetinizi duymak bizi çok mutlu etti, markamıza duyduğunuz güven için teşekkür ederiz. Sizden aldığımız güç ile daha iyisini yapmak için çalışmaya devam edeceğiz. İyi günler dileriz. TECNO Türkiye

Ali sonuçtan hiç memnun değil

Tecno Spark 20C Performans Sorunları

16 Ekim 2024 18:08

Tecno Spark 20 Pro Plus: Güncelleme Desteği Hayal Kırıklığı

05 Ocak 19:37

14 Nisan 2024 12:30
Tecno Mobile Tecno Spark 20c

04 Nisan 16:06
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Tecno Mobile Spark 20C: Performans Sorunları Ve İnternet Problemleri!

08 Ağustos 2024 01:58