Tecno Mobile Tecno Spark 10 Pro'nun E-Devlet Uygulaması Sorunu

26 Ağustos 2024 12:551.151
Fazıl'ın Teşekkür Mesajı
Çok teşekkür ederim Büşra hanım ve tecno destek ekibine memnun oldum

Tecno Spark 10 Pro cihazımda "E-Devlet" uygulaması hata veriyor ve açılmıyor. Düzeltilmesini istiyorum. Her şey bu uygulama ile yapılıyor çünkü yardım bekliyorum. Denizli'de ikamet ediyorum. Onun dışında cihazımdan memnunum, yazılım sorunu var sadece. Şimdiden teşekkür ederim.

26 Ağustos 2024 13:01 (Şikayetten 5 dakika sonra)

Değerli Kullanıcımız, İlettiğiniz hususlar incelenerek yetkililerimiz tarafından en kısa sürede size dönüş sağlanacaktır. İyi günler dileriz. TECNO Türkiye

26 Ağustos 2024 13:21

Değerli Kullanıcımız, İlettiğiniz hususlar yetkililerimiz tarafından incelenmiş olup sonucu tarafınıza iletilmiştir. Sizlere daha iyi bir hizmet sunarak, müşteri memnuniyetini her zaman en üst seviyede tutmaya özen göstermekteyiz. TECNO markasına olan güveninizin devam etmesini diliyoruz. Ürün ve hizmetlerimiz ile ilgili her türlü bilgi, öneri ve taleplerinizi iletebilir, web sitemizdeki topluluk sekmesi üzerinden topluluk destek merkezimize ulaşabilirsiniz. İyi günler dileriz. TECNO Türkiye

Fazıl
26 Ağustos 2024 13:23

Merhaba Büşra hanım Tecno destek üzerinden bizzat arayarak yardımcı oldu ve sorunumu hemen çözdü çok teşekkür ederim hem kendisinine hem de tecno ekibine memnun oldum

Fazıl
26 Ağustos 2024 13:25

Çok teşekkür ederim Büşra hanım ve tecno destek ekibine memnun oldum

26 Ağustos 2024 13:27

Değerli Kullanıcımız, Memnuniyetinizi duymak bizi çok mutlu etti, markamıza duyduğunuz güven için teşekkür ederiz. Sizden aldığımız güç ile daha iyisini yapmak için çalışmaya devam edeceğiz. İyi günler dileriz. TECNO Türkiye

Tecno Mobile E-devlet Uygulaması Hata Verip Kapanıyor

12 Mart 2024 18:501.756

Tecno Spark 10 Pro telefonum ile e-devlet uygulamasına giriş yapıyorum ancak ondan sonra hiçbir işlem yapamıyorum çünkü ...

Tecno Mobile Tecno Spark 10 Pro E-Devlet Kapanma Sorunu

7 Ağustos 2024 08:381.637

Tecno Spark Pro 10 cihazımda birkaç sorun yaşıyorum. İlk sorunum, E-Devlet uygulamasına giriş yapınca sorun yok ama X bi...

Tecno Mobile E Devlet Hata Veriyor

29 Eylül 2024 15:492.777

"Bir sorunla karşılaşmıştım ama müşteri hizmetleri hemen dönüş sağladığı ve çözüm oldu teşekkür ediyorum"

Tümünü Gör
Tecno Spark Slim 5g Hüsranı!

Tecno Spark Slim5g Hüsranı!

Ali
Tecno Telefon Kapanıp Açılmıyor!

Tecno TelefonKapanıp Açılmıyor!

Melek
Tecno Camon V Fold 2 Ekran Hatası!

Tecno Camon VFold 2 Ekran Hatası!

Fedakar
Tecno Spark 40 Pro Pişmanlık

Tecno Spark 40Pro Pişmanlık

Ufuk
Tecno Spark Kamera Sorunu, Bulanık Gösteriyor!

Tecno SparkKamera Sorunu, Bulanık Gösteriyor!

Tecno Pova Neo2 Güncelleme Gelmiyor

Tecno Pova Neo2Güncelleme Gelmiyor