Ahmet sonuçtan çok memnun

Tecno Mobile Spark 9 Pro Şikayeti

08 Aralık 2024 19:57

Tekno spark 9 Pro model Tekno KH7n cep telefonum 1 sene sorunsuz kullandım çokta memnunum ama son birkaç gündür kendi kendine açılıp kapanıyor hiçbir şekilde müdahale edemiyorum.

Telefoncu arkadaş güç düğmesiyle ses açma düğmesine 15sn basıp komut sayfasına girip telefonu yeniden başlattı 1 gün kullanıyorum yine problem devam ediyor bende bu şekilde açıp kullanıyorum ne yapmam lazım devamlı böyle mi çalıştıracağım telefonu

09 Aralık 2024 09:23 (Şikayetten 13 saat sonra)

Değerli Kullanıcımız; Öncelikle zaman ayırıp görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz Geri bildiriminizi teşekküre dönüştürmek ve memnuniyetinizi sağlamak için mesai saatleri içerisinde dönüş yapacağız. İyi günler dileriz. TECNO Türkiye

09 Aralık 2024 11:12

Değerli Kullanıcımız, Sorunun giderilebilmesi için telefonunuzu elden ya da yurtiçi kargo ile alıcı ödemeli olarak teknik servise yönlendirmenizi rica ederiz. Dilerseniz hafta içi 09.00-17.00 saatleri arasında kullanıcı desteği alabilirsiniz. İyi günler dileriz. TECNO Türkiye

Ahmet
09 Aralık 2024 21:41

Tekno marka telefonu uzun zamandır kullanıyorum yakınımdaki arkadaşlarada ayrıca öneriyorm aradığınız bütün özellikler fazlasıyla mevcut kasma donma kesinlikle yok şarj olayına girmiyorum bile bütün gün elimde olmasına rağmen 2 gün beni götürüyor teşekkürler Tekno spark 9 Pro

Ahmet
06 Ocak 12:20

Kapanma sorununu giderdik sanıyordum üzerinden daha 1 ay bile geçmeden sıkıntı tekrar başladı kendi kendine açılıp kapanıyor KVK servisine götürdüm bir şeyler yaptı tamam sıkıntı çözüldü dendi ama hiçbir şeyin çözüldüğü falan yok diğer yorumlara bakıyorum kronik bir rahatsızlığı var bu Teknolarin tamda en ihtiyaç duyduğum yerde kapanma sorunu oluyor merak ediyorum bu sıkıntıyı çözen bir arkadaş var mı

06 Ocak 15:52

Şenol

Aynı problem bende de var 5 ay kadar bu şekilde idare ettim maalesef garantisi 2 ay önce bitmiş şimdi bir dünya masraf. Cihaz çok güzel ama bu iş çok can sıkıyor

09 Eylül 2023 17:04
Emre sonuçtan çok memnun

19 Kasım 2023 02:14
"Şikayetim ile ilgilendikleri için teşekkür ederim."