Havva sonuçtan hiç memnun değil

Tecno Mobile Spark 10c Şebeke Sorunu!

19 Ekim 2023 15:53

12. Gün önce İzmir Media Markt mağazasından tavsiye üzerine Tecno Spark 10C marka cep telefonu aldım. Aldığım günden beri oğluma ulaşamıyorum. Telefonda şebeke sorunu var. Wi-Fi bağlantısında yaptığım WhatsApp görüşmesi dışında görüşme sağlayamıyorum. Hani cep telefonu almamızdaki amaç ulaşılabilmek ya böyle sorunlu bir üretim niye yapılıyor. Aldığım firmaya götürüyorum. İadesini istiyorum yok güncelleme yapalım yok 4.5G'yi kapatalım öyle deneyelim. İade işlemi gerçekleştirsek 20 iş günü sürermiş. Ülke şartlarında para kazanmanın ne kadar zor olduğunu ve bu zor kazanılan parayı böyle zorunlu ihtiyaçlarımız için kullandığımızı düşünürsek neden ben 20 gün telefonsuz kalma mağduriyetiyle karşı karşıya kalıyorum? Neden teli direkt iade alıp paramı alamıyorum? Neden yedek telefon verilip mağduriyetim karşılanmıyor?

19 Ekim 2023 16:12 (Şikayetten 19 dakika sonra)

Değerli Kullanıcımız, İlettiğiniz hususlar incelenerek yetkililerimiz tarafından en kısa sürede size dönüş sağlanacaktır. İyi günler dileriz. TECNO Türkiye

19 Ekim 2023 16:20
Havva
Havva
06 Kasım 2023 10:56

Bu süreçte benimle iletişimi geçildi telefonum Media Markt yetkilileri tarafından tecno nun bizi yönlendirdiği şekilde güncellemeleri yapıldı müşteri olarak çekim sorunu olan Türk Telekom hat sıfırlama işlemi yapıldı tüm yönlendirmelere uyulmasına rağmen sonuca ulaşılamadı ve servise verildi servisteki arkadaşlar şaka gibi bir açıklamayla bana ürünü hiçbir sorun olmadığına dair bir açıklamayla geri göndermiş güncellemeler yapıldı diyede not düşmüş biz zaten güncellemeleri yapmıştık daha neyin güncellemesi bu ve simdi tekrar servise gitti 20 gün daha bekle hani telefon ihtiyaç olduğu için alınan bir cihaz ya ben 1 ayı geçkindir telefonsuz kaldım oğluma sürpriz olsun diye doğum gününde bu markayı tercih ettiğim için bin pişmanım. Bu süreç ve mağduriyetimiz bir an önce giderilmezse tüm yasal süreç neyse sonuna kadar mücadele edeceğimi bildirmek isterim. Telefonun sorun vidosu ektedir bilginize.

Ahmet sonuçtan çok memnun

20 Ekim 2023 13:13
"Müşteri temsilciniz çok memnun kaldım çok yardımcı oldu cek yeşekürler"

Tecno Mobile Spark 20'de Şebeke Sorunu Ve Ücret İadesi Talebi

16 Ekim 2025 18:04
Tuncay sonuçtan hiç memnun değil

Tecno Spark 20 Pro İle Bitmeyen Şebeke Çilesi

29 Ekim 2024 16:50
Seda sonuçtan hiç memnun değil

Telefonum Servis Sonrası Daha Kötü Oldu!

23 Şubat 2025 15:30
Telefonum Servis Sonrası Daha Kötü Oldu!