Kutup sonuçtan hiç memnun değil

Tech Hair Protez Saç Merkezi Saçı Sattıktan Sonra Bir Daha İlgilenmiyorlar

10 Kasım 2023 02:35

Tech Hair'den 13 bin tl'ye protez saç yaptırdım. İlk görüşmede t** bey adlı kişi saçımın özelliklerini not ederek ölçü aldı ve bana bir gün söylediler. O gün geldiğimde, bir saç getirip başıma taktılar. Saç o kadar yapay duruyordu ki, kendi saç rengimle hiçbir alakası yoktu. Yaklaşık 5 dakika içinde birkaç makas darbesiyle işlemi bitirdi. Saç o kadar kötü kesilmişti ki, zaten rengi de kendi saçımdan tamamen farklıydı. Eve gittim ve 2 gün geçmeden yapıştırıcı bant akmaya başladı. Kaşıntıdan neredeyse dayanamaz hale geldim.

Geceyi zar zor atlattıktan sonra durumu kendilerine anlattım ve bakıma gelmemi istediler. Bakım için gittiğimde, s** adında başka bir kişi bakımı yaptı ve saçı yeniden taktı. Birkaç saat sonra evdeyken yeniden kaşıntı başladı. Saçın tuhaf görünümüne mi üzülsem, renginin farklı olmasına mı, yoksa Çin'den 3 bin liraya aldıkları saçı bana 13 bin liraya satmalarına mı üzülsem bilmiyorum. T** bey ve b** hanım adlı kişiler saçı sattıktan sonra bir daha ilgilenmiyorlar.

Telat
Telat

Merhabalar efendim. Nasıl bir problem yaşadınız acaba yardımcı olmak isteriz size. Bu konuda yetkili kişiyim firmamızla iletişime geçin lütfen... En kısa sürede probleminizi çözücegimizden emin olabilirsiniz.

Kutup
Kutup

1 yıl sonra cevap vermeniz ne kadar ilgili olduğunuzu gösteriyor zaten

09 Mayıs 2024 09:44

05 Mayıs 2025 08:12
Kaynak Saç İşlemi Sonrası Dökülme Ve Renk Sorunu Yaşadım
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

İade Edilmeyen Peşinat ve Ulaşılamayan Firma

09 Ekim 2024 08:18