Tayfun Bakırhan Kötü Müşteri Deneyimi Ve Hizmet Kalitesi

Tayfun Bakırhan Kötü Müşteri Deneyimi Ve Hizmet Kalitesi
27 Haziran 2024 16:56

Pendik T***** B******* Kuaförüne bir defa gittim ve keşke gitmez olsaydım. Ben böyle bir yer görmedim. Müşteriyle konuşurken bile dövecek gibi. T***** denilen kişi saçıma işlem yaptı. Bir hafta sonra gelip saçtaki kızıl, turuncu kalan yerlere işlem yapılacağını söyledi ve gittiğimde ne kendisi ortada vardı ne de geldikten sonra yapılan bir işlem vardı. 'İşlem yapmayacağız bu saça' denildi ve konuşma üslubu dövecek gibiydi. Gidecek olan kişi on kere düşünsün. Ben sinirden ağlaya ağlaya çıktım. Kimsenin buna hakkı yok, paramızla mağdur oluyoruz. Böyle insanlar yüzünden.

Tayfun
Tayfun

Merhaba Serpil Hanım, Öncelikle, yaşadığınız bu olumsuz deneyim için samimiyetle özür dileriz. Hizmet sürecimiz sırasında beklentilerinizi karşılayamadığımız ve size kötü bir deneyim yaşattığımız için gerçekten üzgünüz. Müşterilerimize her zaman en iyi hizmeti sunmayı hedefliyoruz ve bu durumun kesinlikle standartlarımızın dışında olduğunu bilmenizi isteriz. Yaşadığınız iletişim problemi ve hizmetle ilgili aksaklıkları detaylı bir şekilde inceleyeceğiz. Bu gibi olayların tekrar yaşanmaması adına ekibimize gerekli bilgilendirmeleri yapacağımızdan emin olabilirsiniz. Sizi daha iyi bir şekilde ağırlayarak memnuniyetinizi kazanmak isteriz. Lütfen bizimle iletişime geçerek bu durumu telafi etmemize fırsat verin. Anlayışınız ve geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Tayfun Bakırhan Ekibi

Esra sonuçtan hiç memnun değil

04 Kasım 2023 16:44

17 Temmuz 2024 15:57