Mehmet sonuçtan çok memnun

Tavuk Dünyası Sancaktepe Servis Çok Yavaş

20 Mayıs 2023 09:38
Mehmet'in Teşekkür Mesajı
“Ailemle birlikte yemeğe davet edildim Tavuk Dünyası ilgililerine gerçekten çok teşekkür ederim gayet güzel bir şekilde ağırlandık (*beni arayıp yemeğe davet eden Tuğçe hanıma ve Sultanbeyli Atlas Park taki şubeniz de çalışan personellere*) ilgi ve alakalarından dolayı ayrıca teşekkür ederim”

İstanbul Sancaktepe abdurrahmangazi Mahallesi'nde bulunan şubeye ailemle gittik. Servis çok yavaştı. Yaklaşık yarım saat-40 dakika bekledik. İşletmede kimse olmamasına rağmen bu kadar beklememize rağmen garsona neden bu kadar geç kaldığımızı sorduğumuzda dışarıya paketimiz var diye cevap verdi. Anlayamadım. Önceliği içerideki müşterilere değil de dışarıdaki müşterilere vermişler. Yarım saat-40 dakika sonra siparişimiz geldiğinde daha önceden pişmiş ve bekletilmiş gibiydi. Makarna ve tavuklar bildiğin buz gibiydi, soğuktu. Hiç memnun kalmadım.

23 Mayıs 2023 15:55 (Şikayetten 3 gün sonra)
23 Mayıs 2023 17:13

Değerli Misafirimiz Mehmet Bey ile yapmış olduğu paylaşımın çözümü adına iletişim kurularak gerekli bilgilendirme sağlanmıştır. Misafirimizin ziyaretlerinin devamını dileriz. Saygılarımızla, Tavuk Dünyası Misafir İlişkileri Ekibi

04 Aralık 2023 17:36

Sebiha sonuçtan çok memnun

16 Nisan 14:58
"Fuat bey gerekli bilgilendirmeyi yaptı kendisine çok teşekkür ediyorum"
Şenol sonuçtan hiç memnun değil

11 Temmuz 2023 23:47
Tavuk Dünyasının Yanık Tavukları, Buz Gibi Yemekleri Ve Kötü Servisi
Tavuk Dünyasının Yanık Tavukları, Buz Gibi Yemekleri Ve Kötü Servisi
Buket sonuçtan çok memnun

22 Temmuz 2023 01:20
"Konuyla ilgili tarafımıza geri dönüşler yapıldı. Karşılaştığımız durumla ilgili gayet ilgili davranıldı. Olaydan sonra hiçbir şekilde tavuk dünyasını tercih etmemiştik. 29.11.2023 tarihinde Tuğçe Hanımın konuşması ve yaklaşımı için çok teşekkür ediyoruz. Tavuk Dünyası markasına yakışmayan bu olayla bir daha karşılaşmamak dileğiyle teşekkürler :)"
Nur sonuçtan çok memnun

13 Mayıs 01:05