Yavuz sonuçtan çok memnun

23 Nisan 2024 07:53
Yavuz'un Teşekkür Mesajı
“Teşekkür ederim”

20 Nisan 2024 tarihinde gece ailem ile birlikte Manisa'dan İstanbul'a doğru yolculuk yaparken Soma Oksijen Tavuk Dünyası'na girdik. Ben kafede 'Paris' söyledim, yemek geldi. Aşırı tuzluydu, garsonu çağırdım ve nazik bir şekilde bunun ya değiştirilmesini ya da kolaylık sağlamak adına başka bir menü varsa onunla değiştirilmesini talep ettim. Garson biraz alaycı bir şekilde bunun normal olduğunu söyledi. Müdür geldiğinde, bu ürünlerin paketli ve hazır alındığını ve sadece ısıtılarak servis edildiğini belirtti. Ben de o zaman kaynağında bir problem olduğunu, bu menüyü ilk defa yemediğimi, en az 20 kez yediğimi ve tadına baktığım bu sosun farklı olduğunu ifade ettim. Ancak değişim yapmadılar, ben de yemeden bıraktım ama her yere şikayet edeceğimi belirttim. Son derece kalitesiz bir hizmetle karşılaştım. Bu markayı normalde çok severek ailem ile sıkça ziyaret ederdik ama artık asla gitmeyi düşünmüyorum.

25 Nisan 2024 17:14

Merhabalar telefon meşguldü şimdi arayabilirsiniz

25 Nisan 2024 17:19 (Şikayetten 2 gün sonra)

Değerli Misafirimiz Yavuz Bey Bey ile yapmış olduğu paylaşımın çözümü adına iletişim kurularak gerekli bilgilendirme sağlanmıştır. Misafirimizin ziyaretlerinin devamını dileriz. Saygılarımızla, Tavuk Dünyası Misafir İlişkileri Ekibi

25 Ekim 2024 16:37

Teşekkür ederim

Ebru sonuçtan çok memnun

10 Ocak 2024 22:37
"Müşteri hizmetleri yaşadığım olumsuz deneyim için özürlerini iletti ve mağduriyetin giderilmesi için menü hediye ettiler. Teşekkür ediyorum"
Tavuk Dünyası Restoran Deneyimim Ve Hizmet Kalitesi Üzerine Görüşlerim
Rana sonuçtan çok memnun

04 Mart 2024 09:59
"Cepa Ankara şubesinde çok güzel ağırlandık. Tuğçe hanıma ayrıca teşekkür ederim. Cepa şubesinde hizmet kalitesi çok iyiydi. Nur doğan bey çok ilgiliydi. Sadece biz değil bütün masalarda hizmet üst seviyeydi. İyi çalışmalar dilerim."
Hasan sonuçtan memnun

19 Eylül 2025 18:05