Nur sonucu yetersiz buldu

Tavuk Dünyası Hizmet İle İlgili Problem Yaşadım

04 Eylül 2023 22:12

Hizmet ile ilgili problem yaşadım. Bugün arkadaşım ile Atlaspark AVM Tavuk Dünyası şubesine gittik. Garson personeliniz fazla ilgilenmedi başlangıç önce gelmedi ekmek gelmedi biz söyledik ancak öyle geldi. Kısacası servisi hiç beğenmedim bende eskiden Tavuk Dünyası şubesinde aşçı yardımcısı olarak çalıştım böylesini ilk defa gördüm. Bir personelinizin sürati düşüktü yüzümüze bile bakmadı yüzünde hiç tebessüm yoktu rica ediyorum garson personellerinizi biraz bu konuda uyarırsanız sevinirim

06 Eylül 2023 12:17 (Şikayetten 1 gün sonra)
Nur
06 Eylül 2023 22:21

Çalıştığım için açamadım ve geri dönüş yapamadım şikayetimi açıkça dile getirmiş bulunmaktayım

08 Eylül 2023 14:41
Nur
08 Eylül 2023 19:59

Arama bilginiz geldi. Çalışma saatime denk geldiğinden dolayı açamıyorum ve geri dönüş yapamıyorum. Müsait bir günde ben sizlere kısa zamanda geri dönüşte bulunacağım. Teşekkürler

Didem

Sürekli gelmiş olduğumuz Atlaspark AVM tavuk dünyasına her gün bir sorunla gidiyoruz çalışanlar sipariş almamak için direniyorlar çalışanlardan da hizmetten de memnun değiliz lütfen ilgilenir misiniz artık

Ferhat sonuçtan çok memnun

25 Ağustos 2024 14:22
"Arayan hanım efendinin ilgisi için çok teşekkür ederim çok nazik Güler yüzlü birisiydi gerçekten Tavuk Dünya'sına karşı izlenimimizi düzeltmemizde çok faydası oldu. İyi çalışmalar Kariyerinde Başarılar Dilerim. :)"

04 Temmuz 2024 21:29
Zeynep sonuçtan çok memnun

10 Mart 2024 18:34
"Gerçekten Tavuk Dünyası çok güzel bir yemek yeri Soslarını ayrı içeceklerini ayrı seviyorum inşallah daha iyi yerlere gelirsiniz teşekkür ediyorum."