Kayseri Mix AVM Tavuk Dünyası

13 Temmuz 2024 07:17987
Özge'nin Teşekkür Mesajı
Şikayet var ekibine Tuğçe hanım ve Fuat bey'e teşekkür ederim.

Geçtiğimiz günlerde Kayseri mix AVM'deki firmanızdan sezar soslu salata sipariş ettim. Ancak, bana getirilen salatada, sezar sosu yerine hazır mayonezli bir sos kullanılmıştı. Sezar salatanın ne olduğu ve nasıl hazırlanması gerektiğini biliyorum, karşılaştığım durum beni hayal kırıklığına uğrattı. Ayrıca, personelinizin ve yöneticilerinizin tutumları ve eğitim seviyeleri maalesef profesyonellikten uzaktı ve esnaf lokantası seviyesindeydi. Bu durum, firmaya olan güvenimi ciddi şekilde sarstı. Daha önce severek tercih ettiğim tavuk dünyasını bu tecrübeden sonra bir daha tercih etmeyeceğim.

16 Temmuz 2024 11:55 (Şikayetten 3 gün sonra)

Değerli Misafirimiz Özge Hanım ile yapmış olduğu paylaşımın çözümü adına iletişim kurularak gerekli bilgilendirme sağlanmıştır. Misafirimizin ziyaretlerinin devamını dileriz. Saygılarımızla, Tavuk Dünyası Misafir İlişkileri Ekibi

16 Temmuz 2024 12:28

Hemen ve hızlı bir şekilde dönüş oldu teşekkür ederim.

24 Ekim 2024 16:25

Şikayet var ekibine Tuğçe hanım ve Fuat bey'e teşekkür ederim.

Gulsah
23 Nisan 2024 21:40726

"Önemli olan insanları önemsediğinizi şikayetlerini dikkate alıp sorun karşısında göstermiş olduğunuz disiplinle çözüm üretip çalışmalara başlamış olmanız. Bu süreç içerisinde bilgilendirme yapmanız takdir edilecek bir davranış. Teşekkür ediyorum ilginiz alakanızdan dolayı."

Eksik Sipariş Ve Saygısız Hizmet

Asena
12 Kasım 2024 20:52947

Capitol AVM'de Tavuk Dünyası'nda Parasını ödediğimiz yemeği eksik ve ekstra sos belirtmemize rağmen dalga geçer gibi biz...

1 Yorum

Hilltown AVM Tavuk Dünyası'nda Sürekli Yaşanan Sorunlar!

Nihat
27 Haziran 2024 14:041.402

"Tuğçe hanım gayet iyi ilgilendi sürekli arıyor sağ olsun üzüntülerini bildirip ellerinden gelen yardımı yapmaya çalışıyorlar ilgileri için teşekkür ederim"

Hilltown AVM Tavuk Dünyası'nda Sürekli Yaşanan Sorunlar!

Sevgi
23 Haziran 2024 01:041.204

"Daha önce aramış olan beyefendi ile konuşmamda herhangi bir gelişme olmadı. Son arayan hanımefendi aramış olmak için değil sorunumu çözmek için aradığı çok açıktı. Çok ilgili, sabırlı ve çözüm odaklıydı. Gerçekten Tavuk Dünyası bitmişti bizim için. Ancak böyle işini hakkıyla yapan insanlar sayesinde dönüş alıyorsunuz. Böyle insanları kaybetmeyin. Ocak ayındaki şikayetim ve sonraki şikayetimle de ilgilendi. Çok teşekkür ederim hanımefendiye."

Tümünü Gör
Tavuk Dünyası Yemek Kötü Ve Buz Gibi

Tavuk DünyasıYemek Kötü Ve Buz Gibi

İlhan
Tavuk Dünyası Kesilmiş Çorba!

Tavuk DünyasıKesilmiş Çorba!

Merve
Akasya AVM - Kadıköy / Tavuk Dünyası Hüsranı!

Akasya AVM -Kadıköy / Tavuk Dünyası Hüsranı!

Muharrem
Tavuk Dünyası - Çorbadan Çıkan Kırık Porselen Parçası

Tavuk Dünyası -Çorbadan Çıkan Kırık Porselen Parçası

Fatih
Tavuk Dünyası Hüsranı, Özensiz Kötü Ürünlerle İftar!

Tavuk DünyasıHüsranı, Özensiz Kötü Ürünlerle İftar!

Gülnaz
Tavuk Dünyası Siparişin Alınmaması Ve Gereği Gibi Yerine Getirilmemesi