Yasin sonuçtan hiç memnun değil

Trabzon Forum AVM'deki Tavada Tavuk İşletmesindeki Kötü Müşteri Deneyimi

14 Ağustos 2023 10:34

Trabzon Forum AVM'deki Tavada Tavuk adlı işletmeye yemek yemek için gittik. Masaya oturduğumuzda garson, menüyü görebilmemiz için 3 masa geriden bakmamızı söyledi. Masada peçete olmadığını fark ettiğimizde yemekler geldi. İçecekleri yemek yarışında 2 kez istememize rağmen geç geldi.

Ayrıca yemek yerken içeride sürekli bağırma ve gereksiz sesler vardı. Hesap ödemek için kasaya gittiğimizde, 6 kişi olmamıza rağmen bizi beklettiler ve kimse ilgilenmedi.

Dayanamayıp üslubunun yanlış olduğunu söyleyerek şikayet ettim. Bana bağırarak ismini söyleyip, istediğim yere gitmemi söyledi. İşletmeden çıkmamıza rağmen arkamızdan bağırarak devam etti.

AVM'ye şikayet etmemize rağmen, işletme uyarıldı diyerek tatmin edici bir çözüm sunmadılar. Burası nasıl bir AVM yönetimi ki buraya yaptırım yapamaz? Trabzon Forum AVM'deki Tavada Tavuk, firmanın ismini kirletmektedir. Yetkililerden çözüm bekliyoruz.

Esra
Esra

Trabzon forumda bulunan tavada tavukta bulunan sipariş alan bir kız ben böyle saygısız kötü konuşan müşteriye Üsküp nedir bilmeyen bir insan görmedim. İnsanlar kötü gününde ve ya o an kötü ola bilir anlarım ama bana yaptığı hakaretler cidden hiçbir işletmeye çalışanına yakışmaz. Gerçekten bir özür bekliyorum. Yanında ki personel özür dilerken o hala benim üstüme geliyor bu nasıl varoşluk ucuzluk esnaf lokantasında bile insana güler yüz var bu gerçekten çok kötü.

Seval sonuçtan hiç memnun değil

29 Kasım 2023 16:11
Tavada Tavuk Firması Bozuk Ürün Satıyor
Tavada Tavuk Firması Bozuk Ürün Satıyor
Halit sonuçtan hiç memnun değil

19 Mart 2025 05:18

Tavada Tavuk Düzce Şubesinde Görmezden Gelindim