07 Temmuz 2024 13:45

Evlilik yıl dönümü için Tatilbudur sitesinden 1 gün konaklamalı olarak Ramada Wyndham Resort Termal Otel Sapanca'da 06.07.2024-07.07.2024 tarihlerine rezervasyon yaptırdım. 06.07.2024 sabahı eşim, kızım ve ben hastalandık, hastaneye gittik. Sabah Tatilbudur sitesinin mesai saati başlamasını bekledik. Sabah 9 itibarıyla başlıyormuş mesai. Neyse, ilk temsilciye derdimi anlattım, en kısa sürede iptal işlemleri ile ilgili dönüş yapacaklarını söylediler. Otele rezervasyon başlangıcı aynı gün saat 14:00 olması nedeniyle saat başı arayarak durumu sordum, tekrar tekrar aciliyet bildirdim ancak olumlu olumsuz hiçbir dönüş alamadım. Sürekli 'prosedür bu şekilde dönüş yapılacak' gibi ifadeler ile cevap aldım. İstanbul Eyüp'ten Sapanca yaklaşık 2 saat sürüyor. Biz de saat 2 buçuğa kadar dönüş olmayınca hasta halde paramız yanmasın diyerek yola koyulduk ancak keşke gitmeseymişiz de paramız yansaymış. Evlilik yıldönümümüz olması da içimi yakan şey oldu aslında. Başka bir zaman olsa bu kadar üzülmezdim. 5. yılımızda hiçbir şey anlamadan gidip geri döndük evimize. Tatilbudur temsilcisi de bugün beni 'iptal talebiniz var, devam ediyor mu talebiniz?' diye arıyor. Hızlı aksiyonları için teşekkür ederim (!). Bir daha Tatilbudur'dan kesinlikle rezervasyon yapmam ve tüm çevreme de yaptırtmam. Hayal kırıklığı dolu bir tecrübe oldu bana. Diyeceğim başka bir şey yok.

07 Temmuz 2024 14:07 (Şikayetten 21 dakika sonra)

Değerli Misafirimiz, İletmiş olduğunuz konu değerlendirmeye alınmış olup, gerekli incelemeler yapılarak tarafınıza bilgilendirme sağlanacaktır. Saygılarımızla. Tatilbudur.com / Müşteri İlişkileri Departmanı

Salih
Salih
08 Temmuz 2024 12:00

Saat başı yaptığım iptal talebimin ilk 24 saati dönüş yapmayan Tatilbudur, Şikayetvar yazımın üzerine bir iki saat sonra arayıp %5 indirim kuponu karşılığında şikayetimi kaldırmamı istiyor. Dalga mı geçiyorsunuz benimle. Tatilbudur üzerinden rezervasyon yapmadan iki kez düşünmenizi tavsiye ederim.

08 Temmuz 2024 14:37

Bilal sonuçtan hiç memnun değil

04 Temmuz 2024 12:14
Melek sonuçtan hiç memnun değil

31 Ağustos 2023 01:40
Tatilbudur Hiç Kullanmadığın Hizmetin Toplam Ücretini Kesiyor
Fatma sonuçtan hiç memnun değil

28 Haziran 2023 14:23
Ziya sonuçtan hiç memnun değil

26 Haziran 2025 00:29
Damla sonuçtan hiç memnun değil

16 Temmuz 2024 20:14
Tatilbudur Rezervasyon İptalin Para İadesi Hakkında