Tatil Sepeti Bizi Ekstra Turlar İle İlgili Mağdur Etti

19 Şubat 2024 11:287.066
Merve'nin Teşekkür Mesajı
Müşteri hizmetleri bizimle iletişime geçti ve sorunumuzu çözdüler, teşekkürler

Tatilsepeti'nden toplam 4 kişi 9-16 Aralık tarihinde Orta Avrupa turu satın aldık. Rehberimiz rehberlik konusunda gayet başarılı ve bilgiliydi. Ancak tur programı ne kadar yoğun gözükmese de oldukça yoğundu. Gezilen yerler birbirine uzak olduğu için bu kalan serbest zamanımızdan çaldı ve gezilen yerlerde harcanılan zamanımızı oldukça azalttı.

Seçilen oteller merkeze uzaktı ve bu nedenle akşamları merkeze ulaşmak için ekstra zaman ve para harcamak zorunda kaldık. Prag'ta kaldığımız otel gerçekten kötüydü. Otel soğuk ve merkeze çok fazla uzaktı. Otelin soğuk olmasından kaynaklı eşim ve ben hasta olduk.
Ama asıl şikayetim şu ki tarihi yapılar, gezilen yerler yeteri kadar detaylı anlatılamadı.

Otellere hep akşam 8'den sonra check-in yapıp yerleşebildik, hiçbir gün önce otele transferimiz olmadı, hep öncelikle ekstra turlara dahil olan yerlere gittik ve böylece ekstra turların ücretini ödemeyenler de bizim gibi ödeyenlerle birlikte gezip gördüler.

Ekstra turların hiçbirini satın almamış olduğunu bildiğimiz katılımcılar var. Bu yüzden bu konudaki mağduriyetimizin kesinlikle çözülmesini istiyoruz.

Biz boşu boşuna ekstra turlara kişi başı 195€ vermek zorunda kaldık ki biz bu tura 4 kişilik bir aile olarak katıldık. Tur programının yazılanın dışında bu şekilde ilerlemiş olması bizi maddi olarak ciddi bir mağduriyete uğrattı. İndirimli paketteki ekstra turların hepsini satın almamıza rağmen almayanlar da bizimle birlikte gezmiş oldular.

Ayrıca Prag'ta gidilmeye karar verilen klasik müzik konseri için kişi başı 55€ tarafımızdan talep edildi. Bu güzel etkinliğe katıldığımız için çok memnun kaldık ancak sonradan öğrendik ki aynı konserin biletlerini istersek konser günü bile 27€ ila 33€ arasında bir fiyata konserin düzenlendiği yerin önünden bile alabiliyormuşuz. Kişi başı yapılan bu 25€luk zam yine bizi aile olarak ciddi bir mağduriyete uğrattı.

Tatilsepeti bu zamana kadar memnuniyetimiz ile ilgili hiçbir sorgulama da yapmadı. Anlaşmalı olduğu seyahat acentesi (İstya Tur) bizden memnuniyet maili istemişti ancak onlardan da hiç geri dönüş olmadı.

Lütfen bizi mağdur ettiğiniz konulara en kısa sürede tatmin edici bir çözüm bulunuz.

19 Şubat 2024 11:51 (Şikayetten 22 dakika sonra)

Değerli Misafirimiz, Öncelikle talep ve geri bildirimlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Geri bildiriminiz incelemeye alınmış bulunmaktadır. Konuyla alakalı en kısa süre içerisinde tarafınıza Tatilsepeti Misafir İlişkileri departmanımız tarafından bilgilendirme yapılacaktır. Acil Destek Ekibimiz haftanın 7 günü siz değerli misafirlerimize hizmet vermektedir. Saygılarımızla, Tatilsepeti Misafir İlişkileri

Merve
22 Şubat 2024 11:46

Merhaba, Departmanınız henüz iletişime geçmedi. En kısa sürede iletişime geçerse memnun oluruz. Teşekkürler

Merve
22 Şubat 2024 17:09

Müşteri hizmetleri bizimle iletişime geçti ve sorunumuzu çözdüler, teşekkürler

Gökmen
Benzer Şikayeti Var
6 Temmuz 2024 00:45

Merhabalar öncelikle geçmiş olsun. Sorununuz nasıl çözüldü acaba, para iadesi mi yaptılar. Aynı sorunu biz de yaşadık Belçika, Hollanda, Luksemburg, Paris Turunda

Tatil Sepeti Orta Avrupa Turu Kesinlikle Gidilmemeli

28 Haziran 2024 00:143.732

14-22 Haziran tarihleri arasında Tatil Sepeti'nden almış olduğumuz Orta Avrupa turu tam bir hayal kırıklığıydı. 9 günlük...

Tecrübesiz Rehber Ve Yetersiz Destek Nedeniyle Mağduriyet Yaşadık

10 Temmuz 2025 15:072.880

Merhaba. Ben ve eşim Tatil Sepeti'nden adım adım Avrupa turu aldık ancak turun başlamasıyla birlikte aksaklıklar başladı...

2 Destek

Emrah
Tatil Sepeti Felaketi Fareli Oteller

Tatil SepetiFelaketi Fareli Oteller

Özgür
Tatil Sepeti Aracılığı İle Gidilen Girne Jasmine Court Otelin Hali!

Tatil SepetiAracılığı İle Gidilen Girne Jasmine Court Otelin Hali!

Aziz
Tatil Sepeti Fiyat Farkı