Tarz Parfüm'de Hayal Kırıklığı: Kötü Koku Ve İletişim Sorunları

20 Aralık 2024 11:59

Tarz parfüm isimli Instagram sayfasından almış olduğum 3 adet parfüme 1980 TL kapıda ödeme Aras Kargo ile ödeme yaptım. Parfümleri açtığımda ise çok kötü bir koku ile karşılaştım. Kendileriyle iletişime girmeye çalıştım.

Kur'an WhatsApp ve telefon numaralarını aradım her defasında iade kodu göndereceklerini inceleyeceklerini yardımcı olabileceklerini söylediler. Diğer gün iletişim kurmak istediğin her yerden yerlerden engellendim lütfen yardımcı olunmasını istiyorum şikayetçiyim.

20 Aralık 2024 11:48

Tarz parfüm isimli Instagram sayfasından 3 adet parfüm aldım. Kapıda kredi kartı ödeme ile ürünleri Aras Kargo'dan aldım. Parfümleri açık kokladığımda çok kötü ve çirkin bir koku vardı. Yetkililere ulaşmaya çalıştım Instagram WhatsApp sipariş hattı bir de telefon numaralarından ulaşarak şikayetimi bildirdim. Geri dönüş sağlayacaklarını depoda bozulmuş olabileceğini gerekirse iade kodu göndereceklerini bildirdiler. Hiçbir haber gelmediği gibi diğer gün bütün ulaşabileceğim sosyal medya dahilinde telefon numaralarını dahi engellediler. 1980 TL ödeme yaptım şikayetçiyim ve iade bir talep ediyorum.

Fatma sonuçtan hiç memnun değil

15 Ağustos 2024 21:47

Orijinal Olmayan Parfüm Ve İade Sorunu Yaşıyorum
orijinal-olmayan-parfum-ve-iade-sorunu-yasiyorum-2.jpg

@classkoku Sauvage Dior Elime Ulaşan Ürünler Neredeyse Tamamen Su Gibi

27 Eylül 2025 16:10
Piruze sonuçtan hiç memnun değil

30 Ekim 2023 08:47