24 Nisan 2024 14:3211.971

Atafen Pascol 10 250 ml'lik aşıyı, 7 bin tl ödeyerek aldım. Sonuç görseldeki gibi, sağlıklı hayvanım iki saat içinde hayatını kaybetti. Kesime dahi fırsat olmadı. Ne ilaç firması ne de atadıkları sorumlu veteriner konuyla ilgilenmiyor, atın köpeğin önüne diyorlar. Benim zararımı kim karşılayacak? Böyle sorumsuz bir ilaç firması olamaz. 50 tane ineğe uyguladım, hepsinin durumu kötü. 1 yaşındaki düvem bu haldeyse, diğerleri nasıl olacak Allah bilir. Firmadan zararımın ödenmesini talep ediyorum.

29 Mayıs 2024 20:21

Merhaba Alper bey aynı ürünü ben koyunlarıma birkaç senedir kullanıyorum Herhangi bir sorunla karşılaşmadım aksine çok faydasını gördüm. Siz hangi şehirde yaşıyorsunuz.

23 Mayıs 2024 15:45

Merhaba Alper Bey, aynı durumdan babamdan muzdarip şu an. Biz de koyunlarımıza yaptırmıştık. Hayvanlarınızı kurtarabildiniz mi? Nasıl bir süreç izlediniz

Tarım Ve Orman Bakanlığı Kedimde Raksharab Kuduz Aşısı Sonrası Ciddi Sağlık Sorunları Yaşandı

21 Ekim 2025 17:308.868

15 Ekim Çarşamba günü kedime Tarım ve Orman Bakanlığı’nda Raksharab markası kuduz aşısı yaptırdım. Bu aşıyı iki sene önc...

2 Destek2 Yorum

Tümünü Gör
Her Gün Hayvanlarım Ölüyor Sebebi İse Çiçek Hastalığı, Çözüm Yok!

Her GünHayvanlarım Ölüyor Sebebi İse Çiçek Hastalığı, Çözüm Yok!

Besra
Tarım Ve Orman Bakanlığı İlçe Tarımda Kuduz Aşısı Kabusu

Tarım Ve OrmanBakanlığı İlçe Tarımda Kuduz Aşısı Kabusu

Eliza
Tarım Ve Orman Bakanlığı Acil Çözüm Bulun!

Tarım Ve OrmanBakanlığı Acil Çözüm Bulun!

Yaren
Tarım Cebimde Uygulamasından Av Rezervasyonu İçin Giriş Yapamıyorum!

Tarım CebimdeUygulamasından Av Rezervasyonu İçin Giriş Yapamıyorum!

Ferdi
Tarım Ve Orman Bakanlığı Haksızlığı!

Tarım Ve OrmanBakanlığı Haksızlığı!

Mehmetnuri
Tarım Ve Orman Bakanlığı Ormanın Düzenini Bozmak!

Tarım Ve OrmanBakanlığı Ormanın Düzenini Bozmak!

İsmail

Öne ÇıkanKonular