Nurullah sonuçtan çok memnun

05 Eylül 2024 21:49
Nurullah'ın Teşekkür Mesajı
“Teşekkür ederim”

Merhabalar,04.092024 tarihinde Van/Erciş camii Kebir mahallesinde bulunan tarım kredi marketinden tahin aldım. Eve geldiğimde kavanozun ağzını açtım, kaşıkla çıkartmaya çalıştım ama tahin çok acayip sert ve katıydı. Bu durumu sormak ve iade etmek için markete gittim. Marketin müdürü ürünü geri almadı ve git istediğin yere şikayet et diye bağırdı. İnsanlarla nasıl konuşacağını bilmeyen bu kişileri lütfen müdür yapmayın

09 Eylül 2024 12:08 (Şikayetten 3 gün sonra)
Nurullah
23 Mart 14:06

Teşekkür ederim

Fatmagül

Ben de şikayet yazacağımı bildirdiğimde aynı şeyle karşılaştım. Umurlarında değil kesinlikle. Edirne şükrü paşa şubesinden yulaf ezmesi almıştım aynı yerde duran ürünlerin biri küflendi. Ürün değişimi falan hak getire asla ilgilenen yok. En iyi çözüm herkesi bilgilendirip başka marketlerden alışveriş etmek.

tarim-kredi-kooperatif-market-tarim-kredi-kendi-urununu-almiyor-2.jpg
tarim-kredi-kooperatif-market-tarim-kredi-kendi-urununu-almiyor-1.jpg
Ümit

Şimdi ben şikayet edeceğim 2 konu var ama cevabınız olarak bilgisayardan her şikayetin altına kopyala yapıştır yapıyorsunuz galiba 3 farklı numaranız var 3 nude aradım direk hattan düşüyor milletin derdini anlayamayacağı ve karşısında bir muhatap bir kişi bulamadığı marketi neye açtınız şimdi bununda altına şikayetiniz var. 4441 857 ara dersin ara bakalım kendin ulabiliyormusun

Nurullah
05 Eylül 2024 21:27
Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

Muhammet
14 Ekim 2024 09:24