Tamer Tanca Üretim Bitti, Mağduriyet Sürüyor: Ayakkabı İadesinde Çıkmaz

Tamer Tanca Üretim Bitti, Mağduriyet Sürüyor: Ayakkabı İadesinde Çıkmaz
Abdultalip
30 Mart 2024 15:52

2023 yılı Eylül ayında Şanlıurfa ili Karaköprü merkez ilçesinde bulunan Urfacity isimli AVM içerisindeki mağazanızdan almış olduğum ayakkabının dikişinin hatalı olması sebebiyle, ayakkabıyı değişim için incelenmek üzere mağazanıza iade ettim. Bir süre sonra değişim talebim kabul edildi; ancak firmanız, almış olduğum ayakkabının üretiminin sona erdiği için ürün iadesini kabul ederek para iadesi yapmayı teklif etti. Ancak, ürünün o dönemdeki kampanyalı fiyatı olan 1600 TL'yi ödeyeceklerini söylediler. Şu an mağazada 1600 TL'ye ayakkabı bulunmadığını, aldığım ürünün aldığım tarihteki eşdeğer ayakkabı fiyatıyla bu dönemdeki aynı fiyatlı başka bir ürünle değişimini talep etsem de, ısrarla iade etmiş olduğum ürünün üretiminin sona ermesi sebebiyle o dönemdeki 1600 TL'yi iade etme düşüncesinden vazgeçmiyorlar. 1600 TL'ye mağazadan ayakkabı değil, cüzdan bile alınamıyor. Şu an bu durumu anlatabileceğim bir müşteri hizmetleri de bulunmuyor. Koskoca Tamer Tanca mağazası, benim giyeceğim bir ayakkabıyı üretim olmadığı için veremiyor ve karşılığında bana başka bir ayakkabı da sunamıyor. Nerede kaldı senin bu büyüklüğün, Tamer Tanca!

Busra sonuçtan hiç memnun değil

25 Ağustos 2025 10:46

01 Eylül 2025 16:07
Satın Aldığım Ayakkabının İadesi Kabul Edilmedi, Mağduriyet Yaşıyorum
Aynur sonuçtan hiç memnun değil

23 Mart 2024 10:32
Tamer Tanca Aldığım Botun Kalitesi Çok Kötü
Emel sonuçtan çok memnun

01 Nisan 2024 19:49
"Hızlı geri dönüş yapıp yeni ürün temin ettiler. Teşekkürler"

Üç Kez Giyilen Deri Stiletto Kısa Sürede Deforme Oldu Değişim Yapılmadı

09 Eylül 2025 12:37