Kayıp Eşya İçin Takside Pos'un Yetersiz Yardımı

12 Aralık 2024 00:24

Bu akşam bindiğim bir takside kredi kartımla ödeme yaptım. İnerken dalgınlıkla bilgisayarımı takside unutmuşum. Taksici Takside Pos un sistemini kullanıyor. Hemen Takside Pos un müşteri hizmetlerini arayarak plakayı söylemelerini rica ettim. Prosedürleri gereği söyleyemeyeceklerini belirttiler. Eğer elimde bir slip olsaymış söyleyebilirlermiş. Taksicinin bana slip vermediğini ancak bankadan dijital slip e ulaştığımı söylememe rağmen bu kadar basit bir işlem için beni karakola yönlendirdiler. Bilgi gizliliği için vermek istemiyorlarsa beni aratabileceklerini de söyledim. Gerekli tüm bilgimi verebilirim dedim ama maalesef kesinlikle yardımcı olmadılar. Bu kadar zor olmamalı. Bu sorun. Ellerinde her türlü bilgi olmasına rağmen yardımcı olmuyorlar. İnanılmaz bir şey gerçekten.

Merhaba, aynı durumu yaşıyorum şu anda. Dijital slip var elimde fakat kağıt fiş yok. Karakola gittiğinizi söylemişsiniz, sonrasında süreç nasıl ilerledi? Çözebildiniz mi sorunu?

Sinem

Merhaba. Bindiğim taksinin şoförü getirdi bana laptopumu sağ olsun. Laptop çantamın içinde iletişim bilgilerim vardı, fark edince unuttuğumu arayıp ulaştı bana. Çok geçmiş olsun size de. Umarım bulabilirsiniz.

Takside Pos Şikayeti

20 Nisan 20:48
Recep sonuçtan hiç memnun değil

Taksiden Unuttuğum Eşyam İçin Pos Cihazı Desteği Alamadım

27 Temmuz 23:56
Sevim sonuçtan hiç memnun değil

Kayıp Telefon İçin Takside Pos Ve Müşteri Hizmetlerinden Destek Alamama

04 Kasım 13:13