Emre sonuçtan hiç memnun değil

Tad Preschool Bursa Tad Anaokulu Gerçekleri Hakkında

16 Temmuz 2024 10:12

Reklamları ve anlattıkları ile alakaları yok. Reklamlarda derslerin ve günlük eğitim sürecinin tamamen İngilizce olduğu anlatılıyor, gösteriliyor ancak okul tamamen Türkçe. Çocuklar sadece 5 kelime İngilizce konuşuyor. Öğretmenlerine 'Teacher' diyorlar, su molasında 'Water time' diyorlar, maksimum İngilizce bu kadar. Okulun sahibi ise kibirli birisi. Anaokulu değil de bir kreş gibi.

09 Ağustos 2024 18:05

Gerçekler ile alakası olmayan bir okul yalan reklam yapıyorlar. Çocuğumu 2 ay sonra okuldan almak zorunda kaldım. İngilizce eğitim hiç yok. Okula gittiğimde sanki başbakan gelmiş gibi davranıyorlar. Oradan oraya koşturuyorlar. Çocuğum hiçbir şey öğrenmedi iki ayda. Boşa para.

09 Ağustos 2024 17:19

Çiğdem
Çiğdem

Okulumuz uzun yıllardır sektöründe dürüst ve şeffaf kaliteli bir şekilde eğitim öğretim hayatını sürdürmektedir çocuk gelişimi ve veli memnuniyeti bizim için her daim ön plandadır bahsetmiş olduğunuz iki ay süreyle okulumuza devam Edip almak durumunda olduğunuz öğrencinizin kim olduğunu kurumumuzla paylaşmanız halinde tarafınızla gerekli görüşmeler gerçekleştirilecek ve konu açıklığa kavuşturulacaktır, bakıldığında kayıtlarımızda iki ay süreyle devam Edip memnuniyetsiz bir şekilde ayrılan bir öğrenci kaydımız görülmemektedir Okulumuzun şeffaflık ilkesi gereği yaşanan süreç KVKK ihlali olmaksızın tüm veli ve veli adaylarımızla açık bir şekilde paylaşılacaktır belirtmek isteriz. Faaliyet gösterdiğimiz eğitim öğretim sektöründe gerçekçi yorumların gerek kurumumuza gerekse velilerimize ışık tutacağını ve bu hassasiyeti gösterme erdemini taşıyan tüm kişilerin yorumlarının dikkatle değerlendirileceğini belirtmek isteriz.

Denizatı Okulları Başka Okul Bakın Denizatı Mı Hayır

08 Mart 2024 13:07