17 Şubat 2024 20:57

Tabu Mobilya ile ilgili yaşadığım deneyimi paylaşmak istiyorum. Öncelikle, çeyiz paketi siparişi verdiğimizde belirtilen teslimat süresi içinde ürünlerimiz ulaştı. Ancak teslimat öncesinde firma yetkilisi tarafından, sevkiyatın öğleden sonra yapılmayacağı ve erken saatte evde olmam gerektiği konusunda üç defa bilgilendirildim. İşten izin alarak belirtilen saat 4'te evde hazır bulundum, ancak teslimat saat 9 civarında gerçekleşti. Ayrıca, sipariş ettiğimiz ürünlerin renkleri ve özellikleri isteklerimizle uyuşmuyordu. Berjerlerin sünger yüksekliği ideal seviyede değildi ve sandalyeler farklı renkte gelmişti, bu nedenle geri göndermek durumunda kaldık. Kapora ödemesi yapmıştık ve eksiksiz teslimat durumunda kalan ödemenin tamamlanacağını belirtmiştik. Ancak firma, sipariş eksik olmasına rağmen ödemenin tamamını talep etti. Firma sahibi k**** Bey, eşyaları geri alıp gideceğini söyleyerek bizi zor durumda bıraktı. Biz de sandalyeler için bir miktar para keserek ödemeyi gerçekleştirdik. İki gün sonra istediğimiz renkte olduklarını iddia ettikleri sandalyeler gönderildi, fakat bu sefer de koltukların rengiyle uyuşmuyordu. Üstelik, koltuklarda deformasyonlar, dikiş hataları, ayaklarda çizikler ve kırlentlerde eksiklikler vardı. Firma, hatalarını kabul etmeyip, siparişi bizim istediğimiz şekilde verdiklerini iddia etti. Oysaki, sipariş kağıdına göre fotoğraflar çekmiştim ve sandalyeleri ancak bu şekilde değiştirebildiler. İlk etapta ilgili davransalar da sonrasında müşteri memnuniyeti konusunda yetersiz kaldılar. Kendi kurulum ekipleri ve taşıma araçları olmadığı için üçüncü parti nakliyecilerle çalışıyorlar ve bu kişiler ürünler hakkında yeterli bilgiye sahip değiller. Ayrıca, fatura talebimiz karşısında olumsuz bir tutum sergilediler. Genel olarak, yaşadığım deneyimden dolayı firmanın profesyonellikten uzak olduğunu düşünüyorum. Sözde hediye olarak gönderdikleri sehpalar da mobilyalarla uyumlu renklerde değildi. Ürünlerin durumu fotoğraflarda daha net anlaşılabilir.

Elif
Elif
17 Şubat 2024 20:40

Kumaş hataları

Emine
Emine

Her yazdıkları yalan, tamamen yalan üzerine bir ticaret yapıyorlar, telefonla bile arayıp neden memnun kalmadınız diye sormadıkları gibi, sanki eve hatalarını düzeltmek için ekip göndermiş gibi yalan yanlış yazılarla insanları yanıltıyorlar.

Tabu
Tabu

Merhabalar efendim iyi günler 🙂 Hatalar evinizde düzeltlmiştir. Yaşananlardan dolayı özür dileriz. İyi günler dilerim

10 Kasım 2024 16:02
Muhsin sonuçtan hiç memnun değil

Mobilya Teslimatında Büyük Hayal Kırıklığı

04 Aralık 2024 17:29