Visit Xolvie to read complaints and reviews, or file yours.
T3 Dizayn Logo

T3 Dizayn

T3 Dizayn Logo
T3 Dizayn

Şikayetler

11 şikayet
Sonuçlarda ara...

Ödemesi Onaylanan 3D Baskı Siparişi Teslim Edilmedi Ve İade Talep Ediliyor

T3 Dizayn adlı firmadan internet üzerinden 3D baskı hizmeti için kredi kartı ile ödeme yaparak sipariş verdim. 8 Temmuz ...

T3 Dizayn Aradan 23 Gün Geçmesine Rağmen Ürün Tarafıma Teslim Edilmedi

6

t3dizayn.com üzerinden 3 Temmuz 2026 tarihinde hobi projem için hazırlanan bir 3D model baskısı siparişi verdim ve 57b9c...

T3 Dizayn’dan Ödenen 500 TL Karşılığında Ürün Gönderilmedi Ve Cevap Yok

30

T3 Dizayn isimli firmadan telefonla görüşerek bir 3D ürün siparişi verdim. Görüşme sonrası WhatsApp üzerinden ürüne ait ...

T3 Dizayn Ürün Gönderilmedi, İletişimsizlik Ve İade Talebi

13

T3 Dizayn adlı firmadan maket için 3D baskı hizmeti aldım ve ödemeyi 22.05.2026 tarihinde havale ile yaptım. Ödeme sıras...

Çözüldü
Ömer şikayetini yayından kaldırdı

Onarılmayan Anycubic M7 Max Cihazı Ve İade İhmaline Şikayet

64

Anycubic m7 Max cihazımızı Ocak ayında arızası nedeniyle t3 Dizayn’a gönderdik. Arızanın ne olduğunu kendilerine açıkça ...

T3Dizayn'dan Hizmet Alınmaması Ve Tehdit Edilmesi, Ücret İadesi Talebi

267

T3Dizayn isimli firmadan modelleme hizmeti almak için 09.12.2025 tarihinde 1.500 TL ödeme yaptım. Ödemeyi yaptığım halde...

3D Yazıcım Tamirde Kayboldu Param Da İade Edilmedi

370

01.01.2025 tarihinde Elego marka 3D yazıcımı, arıza nedeniyle tamir edilmesi için 0533*****62 numaralı telefona sahip T*...

5 Aydır Teslim Edilmeyen Ürün Ve İade Sorunu

373

T3 Dizayn Teknoloji Tasarım ve Bilişim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi’nden 5 ay önce, kendi siteleri olan https://t3...

T3 Dizayn Geç Teslimat Ve İletişim Sorunlarıyla Karşılaştım

960

Basf filament siparişi verdim, 10 Ocak 2025 tarihinde ama arayıp sordum, acelesi var gün içinde kargoya verir misiniz di...

T3 Dizayn Doğru Parça Gönderimi Yapamıyorlar

379

T3 Dizayn adlı bir firmadan ürün alışverişim oldu, aldığım günden beri sıkıntıları bitmiyor asla doğru parça gönderimi y...

İletişim