Kasim sonuçtan hiç memnun değil

Sym Jet 14 Servisinde Fiyat Şoku ve Kötü Üslup

Sym Jet 14 Servisinde Fiyat Şoku ve Kötü Üslup
05 Ekim 2024 11:56

Sym jet 14 motorumu "Antalya motorsiklet" isimli servise 3.000 bakımına götürdüm. 1.550₺ fiyat istediler, Sym fiyat listesi ile aynı fiyat olmadığını orada 500+KDV ve ne değiştiyse o olması gerektiğini yağında 1.000₺ olmadığını söyleyince de fiyat politikasının değişebileceğini belirtip üsluplarını değiştirdiler. Bağırıp çağırıp "başka servise götür, git bir daha gelme" gibi konuşmaya başladılar. Kafalarına göre bir fiyat belirleyip öde git dediler. Servis ve üslup çok kötü daha önce yazılanlar haklıymış. Dikkat etmemiştim pişman oldum. Sym olarak böyle servislerle bizi muhatap ettiği için sürece Türkiye de istediği yerde olamayacak. Bu servisin şikayetleri dikkate alınmamış Google yorumlarında ve sosyal medya platformlarında net gözükmekte.

Ramazan
Ramazan

Kardeş motorumu ilk bakıma götürdüğümde üsluplarını beğenmediğim için motorumun sadece yağını değiştirdim. Oradan ayrılıp direk Çakıroğlu motora Cihan ustaya gittim koydukları yağı tekrar saldırıp kaliteli yağ koydurdum. Banada aynı hakaretlerde bulundular.

Soner sonuçtan hiç memnun değil

Sym Motor'un Kafasına Göre Servis Ücretlendirme Farklılığı

01 Ağustos 2024 11:45

Sym Motor Periyodik Bakım Fahiş Ücretler

05 Ekim 2023 15:48
Kadir sonuçtan hiç memnun değil

Aylarca Süren ABS Sorunu: Hayati Tehlike Ve Çözüm Beklentisi

16 Kasım 2024 09:20