Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Sym Adx 125 Servis Sıkıntısı

24 Eylül 2024 19:00

Sym adx 125 e5 motorumun arka tekerden bir ses geldiğini duydum ve servise gittim. 26/07/2024 tarihinde bana arka debriyaj bilyesi ölmüş dedi ve değişeceğini söyledi. Motor 11200 km'de, bayiden sipariş oluşturdum dedi. Bana Yüksel Motosiklet Adıyaman Sym servisi ve o günden bugüne motorum orada, binemiyorum. Ben ilk defa Sym'den motor kullanayım dedim ve bu esnada motorum halen serviste, kullanamıyorum. Ne yazık ki ben böyle bir bayi ve servis görmedim. Hani sorumsuzluğu had safhada, Sym denildiğinde kalite gelir akla, kaliteyle alakalı hiçbir şey yok. Ben 1 aydır motorumu kullanamıyorum. Servis mi bayi mi artık kim yetkiliyse, 1 aydır gelmeyen arka debriyaj bilyesi gelsin artık. Ben bu motoru serviste yatsın diye almadım, ben bu motora para verdim. Garanti içinde halen, buradan da Şikayetvar'dan da şikayetlerimi yazacağım. Çözülmezse ise 0534***8502. Sym adx 125. Adıyaman.

profile profile

Serkan
Serkan

Yorumunuzu görünce çok şaşırdım motorun kasası çok güzel yarın almaya gitmek istiyordum bak kararsız kaldım kasasını çok güzel yapmışlar ABS var tcs varsa soğutma var tipi çok güzel ama kararsız kaldım 9 yıldır Yamaha n Max 125 kullanıyorum hiçbir sorun çıkarmadı sadece yağını değiştirdim balatasını değiştirdim

Hasan
Hasan

Bence doğru servis olursa en güzel motor kısmi ve motor akşamı sym de ama doğru servis olursa

Muhammed sonuçtan çok memnun

Sym Motor Adx 125 İle Yaşanan Sorunlar

Muhammed
12 Şubat 2025 19:30
"Fatih bey çok iyi niyetli ve çok yardımcı oldu. Marka ile alakalı kafamdaki tüm olumsuz durumlar ortadan kalktı. Kendilerine çok teşekkür ediyorum."
Devrim sonuçtan hiç memnun değil

Sym Yetkili Serviste Haksız Ücret Ve Tehdit Edildim

17 Mayıs 2025 14:36