Zeynep
21 Aralık 2023 16:16

15.12.2022 tarihinde Suzuki Vitara 2017 aracımı asal - Ayazağa yetkili servise verdim. İşlem detayında görülen hediye Suzuki termosu bana vermediler bu bir.
İkincisi, aracımı basınçlı su ile yıkamayan tampon boyası atıyor dedim ( daha önce Honda aracımda meydana geldiği için tecrübeliyim) 3 - 4 kere tembihlememe rağmen basınçlı su ile yıkayıp tamponda avuç içi kadar boyayı attırmışlar. Onlara bu durumu teslim alırken ilettim. Ne yapayım bahçe hortumu ile mi yıkayayım dedi görevli. Suzuki'nin bu duruma el atması lazım derhal. Sonradan boya yapmayı önerdiler ancak iş yoğunluğu-cenaze vs. Nedeni ile gidemedim. Aracımı yıllık bakımı için bu yıl yine Suzuki yetkili servisine verdim. Asal kapandığı için doğan mobilite Maslak firmasına teslim ettim. Yetkili servisin yaptığı kusuru kapatmalarını rica ettim. Başka bayinin yaptığı hatayı ücretsiz kapatamayacaklarını söylediler. Asal'a fatura edelim dediler. Asal telefonlarıma çıkmıyor. Ben bana verilmeyen termosumu ve aracımda meydana getirdikleri kusuru düzeltmelerini talep ediyorum. Bunları kim tazmin edecek, Suzuki Türkiye'den yardım talep ediyorum.

21 Aralık 2023 17:07 (Şikayetten 51 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizin incelemeye alındığını ve sizinle en kısa sürede iletişime geçileceğini iletmek isteriz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili ihtiyaçlarınızda size destek vermekten memnuniyet duyarız. Suzuki Müşteri Hizmetleri

27 Aralık 2023 14:43

Müşterimiz ile irtibata geçilerek gerekli bilgilendirme yapılmıştır. Suzuki Müşteri Hizmetleri

Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Hakan
31 Mayıs 2024 15:09
Suzuki Gaziantep Servis Şikayet
Serhat sonuçtan hiç memnun değil

Suzuki Yetkili Servisinde Sürekli Oyalama Ve Yetersiz Hizmet Deneyimi

Serhat
31 Temmuz 2025 11:45
Bariş sonuçtan çok memnun

Bariş
15 Ekim 2023 15:24
"Sorunu çözmek için gösterdikleri çaba için Herter Otomotiv'e teşekkür ederim."
Suzuki Uzatılmış Garanti İle Kapı Fitilini Değiştirmiyor
Suzuki Uzatılmış Garanti İle Kapı Fitilini Değiştirmiyor