Suzuki S Cross Hybrid USB Ve Android Auto Bağlantı Kopması

İskender
16 Ağustos 2024 13:40

Suzuki 2023 S-Cross marka sıfır araç aldım ancak arabada USB flash bellekle müzik dinleyemiyorum, sürekli kopmalar yaşıyorum. Aynı şekilde Android Auto bağlantısında da ya kopma oluyor ya da hiç bağlanmıyor. Defalarca servise gittim, kaç defa orijinal kablo ile ve farklı telefonla denedik, yine de USB bağlanma sorunu ve Android Auto sorunu devam ediyor. Birkaç gün önce durumu Suzuki müşteri hizmetlerine ilettim, yetkili servis beni aradı radyo çalışırken fotoğraf atmamı istedi. Attım ancak hala bir çözüm yok. Daha eski araçlarda aynı kablolarla, aynı telefonla Android Auto'ya bağlanabiliyorken, 2023 model sıfır araçta sürekli bağlantı problemi yaşıyorum. Aracın garantisi var güya ama çözüme yönelik hiçbir gelişme yaşanmadı. Serviste birkaç dakika çalışıyor, sonra yine bağlantı kopuyor. Kime nasıl anlatacağım bu sorunu anlayamadım.

profile profile profile
16 Ağustos 2024 13:48 (Şikayetten 7 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizin incelemeye alındığını ve sizinle en kısa sürede iletişime geçileceğini iletmek isteriz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili ihtiyaçlarınızda size destek vermekten memnuniyet duyarız. Suzuki Müşteri Hizmetleri

20 Ağustos 2024 11:56

Müşterimiz ile irtibata geçilerek gerekli bilgilendirme yapılmıştır. Suzuki Müşteri Hizmetleri

Yorumlar (9)

Aykut
Aykut

Ben de aynı dertten muzdarip olarak yerimi alayım.

Sabri
Sabri

Benim aracım 2024model s-Cross aynı şikayet benim aracımda da var. İlk bakımda servise sorunu ilettim fakat sorun devam ediyor. Servis sonrası müşteri hizmetle yaptığım tel. Görüşmesinde durumu anlattım. Suzikiden ne zaman aransam sorunu iletiyorum. Henüz bir çözüm yok. Artık tüm araçlarda multimedya özellikleri çok üst düzeyde. Suzikinin bu sorunu çözmemesi müşteri memnuniyeti adına üzücü.

Eko
Eko

Merhaba 2023 model scross Elegance im var aynı sorunum var kablolu bağlantı sağlayamadım box aldım canı isterse bağlanıyor navigasyonda en çok ihtiyaç duyduğum anda kopuyor multimedya çok uzuyor beni

Seçkin
Seçkin

2023 gl Elegance aynı sorundan muzdaribim. Multimedya bana değil ben ona hizmet eder durumdayım. Keyfi isterse bağlanıyor. Ama sonsuz memnuniyet hissettirmiyor sürekli kopuyor. Aramadığım yazmadığım yer kalmadı.

Merhabalar aynı sorun bende de vardı. USB'den müzik dinlerken sürekli kopmalar oluyordu. Android Auto ve Apple CarPlay'de bağlantı problemleri yaşıyordum. Sosyal medyada benzer sorunları yaşayanların aracın media sistemine ait USB socket ve media sistemine giden USB kablosunu değiştirterek sorunu çözdüğünü gördüm. Ankara Arkas otomotive bu talebimi ilettim. Aracımın USB socketi ve media sistemine giden USB kablosu değiştirildi. Sorunum çözüldü. Aracımı ilk aldığım zamanlar Android auto ve Apple CarPlay'i kablo üzerinden çok sık kullanıyordum. Kablo kullanımı ile alakalı bir problem olabileceğini düşünüyorum. Bu nedenle artık telefonumu kablosuz Android auto ve Apple CarPlay adaptörü üzerinden media sistemine bağlıyorum. Araçtan çıkan USB socketi ve USB kabloyu Suzuki inceleyerek sıkıntıyı çözebilir. Media sisteminizi de güncelletmeyi unutmayın. Geçmiş olsun...

Ahmet
Ahmet

Sorun çözüldü mü acaba? Bende Android auto hiç açılmıyor maalesef. Nasıl ilerlediniz bilgi verirseniz sevinirim.

Taha
Taha

Aynı sorunu 2024 model s Cross aracımla yaşamaktayım ne yazık ki sorun çözülmedi.

Serhat
Serhat

Aynı sorun bende de oldu ilk bakımda ilgilenmediler ikinci bakımda çok ısrar ettim zorlanarak USB soketin arkasındaki kabloyu değiştirdiler sorun çözüldü. Kronik arıza biliyorlar buna rağmen sizi kablonuz bozuk telefon bozuk diyerek oyalıyorlar.

Engin
Engin

Sorun çözüldü mü? Aynı sorunu bende yaşıyorum. Android auto bazen hemen başlamıyor, bazen başlıyor ama birkaç dakika sonra navigasyon kapanıyor. Sürekliliği yok. Bazen 30 dakika kopmuyor bazen dakikada bir kopup geri bağlanıyor.

Seda sonuçtan hiç memnun değil

Suzuki S Cross Araçta Ani Durma Sorunu

03 Nisan 2025 10:23
Suzuki S Cross Araçta Ani Durma Sorunu
Cantürk sonuçtan hiç memnun değil

Suzuki Vitara İle Yolda Kalıyorum

Cantürk
11 Mart 2024 13:21
Halil sonuçtan hiç memnun değil

Suzuki Multimedya Arızasını Gideremiyor.

Halil
24 Ocak 2024 16:25