Nihal sonuçtan hiç memnun değil

Suzuki Ötv Muaf Araç Alımı Yaşan Sorunlar

08 Nisan 2024 21:42

Otomobilite doğan trend Suzuki Çorlu şubeden ÖTV muafiyeti kapsamında araç satın alımı için 22 Şubat 2024 tarihinde ödeme yapıldı. Süreç çok uzun sürdü. Babamız F**** M**** T***'ü 7 Mart 2024 tarihinde kaybettik ve 8 Mart 2024 tarihinde firmaya bildirdik. İptal ve satış tutarının iadesi için 12 Mart tarihinde firmaya tam ve eksiksiz bir şekilde belgeleri gönderdik. Ancak bugün 8 Nisan olmasına rağmen paramızı alamadık. Firmanın bizim işlemimiz için vergi dairesiyle olan yazışmaların tarih ve saat detaylarıyla birlikte tarafımıza gönderilmesini, bilgi verilmesini ve paramın hesabıma iadesini talep ediyorum. Bu kadar büyük bir firmaya yakışmayan, çok ilgisiz ve ulaşılamıyorlar. Müşteriye dönüş yapmak bu kadar zor mu? Bu kadar ilgisiz ve alakasız başka bir firma yok.

09 Nisan 2024 08:24 (Şikayetten 10 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizin incelemeye alındığını ve sizinle en kısa sürede iletişime geçileceğini iletmek isteriz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili ihtiyaçlarınızda size destek vermekten memnuniyet duyarız. Suzuki Müşteri Hizmetleri

09 Nisan 2024 16:09

Değerli Müşterimiz, Talebiniz ile ilgili görüşmek için iletişim numaranızdan size ulaşamadık. Ulaşabileceğimiz farklı bir numaranız varsa bizimle paylaşabilir veya bize ulaşabilirsiniz. Suzuki Müşteri Hizmetleri

09 Nisan 2024 18:33

Telefonum sürekli açık işte olduğumu söyledim öğleden sonra müsait olacağımı söyledim ve tekrar aranmadım lütfen doğru ifade kullanın ve çözüm bulamaya çalışın Suzuki sorun olmaya devam etmeyin

25 Nisan 2024 12:04

Müşterimiz ile irtibata geçilerek gerekli bilgilendirme yapılmıştır. Suzuki Müşteri Hizmetleri

05 Nisan 2024 08:36
Tugay sonuçtan hiç memnun değil

Van Suzuki Vita Bayi

Tugay
06 Temmuz 2023 14:26
Van Suzuki Vita Bayi
Mevlüt sonuçtan memnun

Mevlüt
28 Ağustos 2024 17:55
"Aracım teslim edilene kadar kullanmam için araç tedarik edildi. Bu konuda desteğini esirgemeyen Erdal beye, Mersin bayi müdürü ve satış temsilcisi Ümit beye çok teşekkür ederim."
Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Araç Teslimatı ve İptal Süreci Değerlendirmesi

Serkan