Kübra sonuçtan hiç memnun değil

06 Ekim 2024 21:27

Adana M1 AVM Suwen mağazasından şikayetçiyim!
29 Eylül'de 21.000 TL tutarında çeyiz alışverişi yaptık. Gecelik, sabahlık vs. için kutu talep ettik, bohçaya konacağı için. Fakat olmadığını söylediler. Ayın 1'inde geleceğini söylediler. Bugün önce Optimum Suwen'e sorduk, ürün almazsak veremeyeceklerini söylediler. Daha sonra sırf kutu için işi gücü bırakıp M1 AVM Suwen'e sorduk, gelmemiş. Aldığımız ürünleri teşhirden verip poşetin içine çalışan öyle bir atmış ki pazar malı sanki! Kırış kırış olmuştu çıkardığımızda. Paketli aldığımız atlet, külot, tayt vs. içine buruşturup tepilmiş şekilde konulmuş! Şimdi soruyorum, bir kutunun peşinden mi koşacağız biz? Normalde aldığımız ürün zaten kutulu, poşetli vs. verilmesi gerekmez mi!? Acil olarak buna çözüm bulunmasını talep ediyorum yoksa aldığım tüm ürünleri bu özensizlik yüzünden iade edeceğim!

07 Ekim 2024 08:58 (Şikayetten 11 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz tarafımıza ulaşmış olup gerekli incelemeler yapılarak, size en kısa sürede bilgi verilecektir. Saygılarımızla SUWEN

07 Ekim 2024 09:07

Değerli Müşterimiz, Tarafınıza ulaşamadık. Konuya ilişkin size yardımcı olabilmemiz adına çağrı merkezimiz üzerinden tarafımıza ulaşmanızı rica ederiz. Saygılarımızla SUWEN

08 Ekim 2024 16:20

Değerli Müşterimiz, Tarafınıza arama yapılarak bilgilendirme sağlanmıştır. Bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla SUWEN

08 Ekim 2024 17:14

Hiçbir çözüm yapılmadı. Bir daha asla bu markadan alışveriş yapmayacağım. Geline aldığımız için utanma belası ürünleri iade etmeyeceğim. Böylesi ücrete böyle hizmet! Hiç etik değil. Hak edilmemiş bir kazanç bu farkında değilsiniz.

Nimet
30 Haziran 2024 23:29
Muhammed sonuçtan çok memnun

Muhammed
21 Ocak 2025 14:33
"Suwen giyim müşteri hizmetleri ve bölge yetkilisi hemen iletişime geçti ve ilgilendi. Sorunu çözdüler. Çok teşekkür ederim."

Beyzanur
31 Ocak 2025 14:48