Olcay sonuçtan çok memnun

Süvari Giyim Trabzon Forum Süvarinin Yaptıkları

11 Temmuz 2024 12:04
Olcay'ın Teşekkür Mesajı
“Müdür çok yardımcı oldu ve çok anlayışlı davrandı canı gönülden teşekkür ediyorum.”

Trabzon Forum Süvari mağazasından 15 Kasım 2023 tarihinde damatlık aldım. Damatlığın pantolonunun bir ayağı dar, bir ayağı bol yapılmıştı ve fermuar kısmında sorun vardı. Oradaki müdür pantolonu değiştirdi, yenisi verildi ancak pantolonu bugün, yani 11 Temmuz 2024'te teslim ettiler. Almış olduğum damatlığın ceketinin boyun kısmındaki parlak kısımları yapıştırılacaktı ve ütülü vermiş olduğum ürün kırışık olarak bana verilmek istendi. Ütülenmesini istedim. Bunun üzerine benden para istediler, ben de yapıldıktan sonra vereceğimi söyledim fakat ürün yapılmadı. Parasını verdim, ürünü yaptılar. Bir de personelden azar işittim. Bu Süvari markası için üzücü bir durum. Kardeşime de takım alınacaktı, almadık.

11 Temmuz 2024 12:07 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Merhaba, İletmiş olduğunuz konu hakkında yaşamış olduğunuz deneyim adına üzgün olduğumuzu iletmek isteriz, kontrollerin sağlanması için ilgili birimlerimize iletilmiş olup, en kısa sürede gerekli aksiyonlar alınmış olacaktır. Saygılarımızla, Süvari Müşteri İlişkileri

11 Temmuz 2024 12:50

Forum Trabzon Süvari Müdürü ile görüştüm yanlış anlaşılan bir konu var değişim olmadı terzinin yapmış olduğu yanlış dikim düzeltildi müdürden şikayetçi falan değilim. Sadece zaman sorunları nedeniyle ve terziye sinirlenmemden dolayı buraya şikayet yazdım. Herhangi bir problem yok değişim veya iade yoktur tadilat yapılmıştır terzinin gecikmesi yüzünden bu şekilde problem olmuştur.

11 Temmuz 2024 13:00

11 Temmuz 2024 13:08

Merhaba, Konu ile ilgili tarafınız ile iletişime geçilerek bilgilendirme yapılmıştır. Saygılarımızla, Süvari Müşteri İlişkileri

17 Ağustos 2024 12:18
Şinasi sonuçtan hiç memnun değil

06 Temmuz 2023 20:18
Altınyıldız Classics Kusurlu Ürün Satışı
Dursun sonuçtan hiç memnun değil

25 Mart 2024 12:29
Süvari Giyimin İnternet Mağazasından Alınan Pantolonunun Tüylenmesi
Saadet sonuçtan çok memnun

20 Kasım 2024 10:00
"Yaptığım değerlendirme sadece iletişim merkezi çalışanları içindir. Kendileri tüm süreçte hızlı iletişime geçip çözüm odaklı davrandılar."
Samet sonuçtan hiç memnun değil

05 Temmuz 2024 00:09