SütaşŞikayetvar üye markasıdır

2.541 Şikayet
SütaşŞikayetvar üye markasıdır
(435 değerlendirme)
Şikayet Yaz

Sütaş Sütün İçinden Tabaka Halinde Bir Şeyler Çıktı!

Büşratayfunselver

Yunus
06 Eylül 20:02

Büşra
05 Eylül 19:19

"Eve kadar gelerek bozuk ürünü test etmek üzere alıp aynı üründen hediyesiyle birlikte getirdiler. İlgili ve sorun çözen yaklaşımları için teşekkürler."

Sütaş Burs Başvuru Mail Doğrulama

Eren
05 Eylül 11:47
Sütaş Burs Başvuru Mail Doğrulama

Sütaş Kefir Yeni Açıldığı Halde Bozuktu.

Ayse
04 Eylül 17:37

"Çok hızlı geri dönüş sağlandı. Çok nazik ve işinde uzman kişiler yeni ürün tedarik edip adresime teslim ettiler. Çok memnun kaldım. Teşekkürler."

Sütaş Kefir Yeni Açıldığı Halde Bozuktu.

Sütaş Küflü Ürün Satıyor

Sütaş Labne Peynir Bilinmeyen Cisim

Elif
28 Ağustos 11:18
Sütaş Labne Peynir Bilinmeyen Cisim

Sütaş Dilimli Tereyağı (margarin)

Selin
26 Ağustos 23:12

"Sütaş kendine yakışanı yaptı adresimden ürünü teslim alıp para iadesini gerçekleştirdi umarım ürünle ilgili sorunu da bir an önce çözer daha fazla şikayetle ilgilenmezler ilginize teşekkürler"

Sütaş Dilim Tereyağı Küflü Çıktı.

Seray
26 Ağustos 13:41

"Bu kadar kısa sürede geri dönüş olacağını düşünmemiştim ilginiz için teşekkürler. Üründeki problemn giderilmesi beni çok mutlu etti Sütaş markaya her zaman devam."

Sütaş Dilim Tereyağı Küflü Çıktı.

Sütaş Marketten Aldığımız Kaşar Küflü Çıktı

Hilal
05 Eylül 20:16
Hilal Şikayetini Yayından Kaldırdı

Marka Profili

Şikayetvar üye markasıdır Sütaş 10+ yıldır Şikayetvar üye markasıdır.
Son 1 yılda şikayetleri cevaplama oranı %100
Marka Karnesini Gör

Sıkça Sorulan Sorular

Aldığım Sütaş ürünü bozuk çıktı. Ne yapmalıyım?
Sütaş ürünleri ile ilgili tüm soru ve şikayetlerinizi doğrudan Sütaş tüketici hattını arayarak iletebilir ya da bu sayfa üzerinden paylaşabilirsiniz.
Sütaş fabrikası nerede?
Sütaş'ın üretim tesisleri Bursa'nın Karacabey ilçesinde yer almaktadır.
Sütaş tüketici danışma hattı numarası nedir?
444 4 788.
Farklı bir sorum var.
Sütaş ile ilgili tüm soru ve görüşlerinizi buradan iletebilirsiniz.

Sütaş Hakkında

Sütaş, Bursa temelli bir süt ve süt ürünleri markası olarak faaliyet göstermektedir. Yüzde yüz yerli sermaye ile kurulan ve faaliyetlerini sürdüren Sütaş, 1975 yılında Bursa'nın Karacabey ilçesinde, Ulubat köyünde kurulmuştur. İlk kurulduğu dönemlerde süt işleme kapasitesi 5 ton civarında olan marka, bugün yine Karacabey'de bulunan üretim tesislerinde 1.200 tona kadar süt işlemektedir. Markanın Aksaray tesislerinde ve Tire tesislerinde de üretimi devam etmekte olup, 2.500 ton süt işleme kapasitesi ile üretimler bu bölgelerde de sürdürülmektedir. Süt ve süt ürünleri odaklı çalışmalarını kurulduğu yıldan bu yana istikrarla sürdüren Sütaş, aynı zamanda Makedonya ve Romanya'da da fabrikalara sahiptir. Tüketicilerine 77 farklı ürün çeşidi sunabilen markanın Türkiye'deki hane başına tercih oranları yüzde 80 olarak belirlenmiştir. Türkiye'nin süt ve süt ürünleri pazarında pazar liderleri arasında yer alan Sütaş, toplamda 5000'i aşkın kişiye de istihdam sağlamaktadır. Sütaş kimin sorusuna markanın kurucusu olan Sadık Yılmaz cevabını vermek mümkündür.

Sütaş Ürünleri

Söz konusu Sütaş ürünleri olduğu zaman pek çok farklı gıda alanında süt ve süt ürünleri ile karşılaşmak mümkündür. Sütaş süt, Sütaş yoğurt ve Sütaş peynir, markanın en bilinen ürün kategorileri arasında yer alır. Sütaş süt çeşitleri arasında laktozsuz, tam yağlı, yarım yağlı, az yağlı gibi farklı ürün çeşitleri ile karşılaşmak mümkündür. Bununla birlikte marka çocuklara sütü sevdirmek ve düzenli olarak içmelerine katkıda bulunmak için çilekli, muzlu, çikolatalı gibi farklı aromalarda süt çeşitleri de üretmektedir. Sütaş yoğurt ürünleri, farklı damak zevklerine uygun olacak şekilde üretilmekte ve çeşitlendirilmektedir. Kaymaksız yoğurt, kaymaklı yoğurt, organik yoğurt, laktozsuz yoğurt gibi seçenekleri yanı sıra tava yoğurdu, cam kasede yoğurt ve süzme yoğurt gibi seçenekleri vardır. Sütaş'ın kendi imzasını taşıyan Çeşnili Yoğurt Ailesi, özellikle meze ve kızartmanın yanında sevilerek tercih edilen bir ürün grubudur. Diğer Sütaş ürünleri arasında en çok tercih edilen bir diğer ürün de Sütaş ayrandır. Türk ayran pazarının en önemli oyuncularından biri olan Sütaş, farklı gramaj ve şişe özellikleri taşıyan ayran çeşitleri ile tüketici beğenisini toplamayı başarmaktadır. Piyasada sıklıkla karşılaşabileceğiniz diğer Sütaş marka ürünler arasında kaşar peyniri, süzme beyaz peynir, form ve sağlık ürünleri, kefir, tereyağı, sütlü tatlılar, hazır salep, kaymak, krema ve bebek ürünleri yer almaktadır. Markanın tüm ürün gamını yakından incelemek için resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Sütaş Tüketici Yorum & Şikayetleri

Sütaş hakkında yorumda veya şikayette bulunmak isterseniz, bu sayfamızdan yararlanabilirsiniz. Sütaş şikayet ve geri bildirimleri, marka hakkında daha geniş bir tüketici havuzu oluşmasını amaçlayarak burada derlenmektedir. Tüketmiş olduğunuz Sütaş ürünlerini bu sayfa altında değerlendirmeye alarak siz de marka ile ilgili yorumlara katkıda bulunabilirsiniz. Son kullanma tarihleri, ürünlerin lezzetleri, satış kanalları ve genel müşteri hizmetleri başta olmak üzere Sütaş ile ilgili tüm değerlendirmelerinizi buradan paylaşmanız mümkün. Yorumlarınız, yalnızca marka hakkında daha kapsamlı bir bilgi havuzu oluşmasına vesile olmaz, aynı zamanda herhangi bir memnuniyetsizlik durumunda marka temsilcilerinin sizinle daha hızlı bir biçimde iletişime geçmesine de vesile olur. Sütaş iletişim bilgileri için Sıkça Sorulan Sorular bölümünü tıklayabilirsiniz.