Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Sur Yapı Mağduriyetimin Giderilmesini İstiyorum

24 Ocak 2024 01:51

Sür yapım inşaat a. S 2018 yılı şubat ayında eşim s** adına Antalya Kepez ilçesi santral mahallesinde d blok zemin kattan ticari dükkan satın aldım yapı ruhsat tarihi 30.08.2017 teslim tarihi ise üçünü açık bırakarak teslim başlangıç tarihi olarak 31.12.2020 yazılmış şu ana kadar ne teslim var ne de teslim tarihi, ne hikmetse şirketi defalarca aramamıza rağmen net olarak bilgi istememize rağmen kimse bize dönüş yapmadılar İstanbul hukuk bürosuna noterden ihtarname gönderdik.

Yaptığımız görüşmelerde ihtarnameye cevap verme zorunluluğunun bulunmadığın bildirdiler. İlk aradığımızda bizlere 2020 haziran ayı diye söylediler. 2020 haziran geçti 2021 haziran diye söylediler. 2021 haziran geçti 2022 haziran dediler. 2022 geçti 2023 haziran diye söylediler.

Altı aydır arıyoruz her aradığımızda vincin gelmesini bekliyoruz vinç geldiğinde inşaata başlayacaklarını söylüyorlar ne hikmetse vinç bir türlü gelmedi. Hukuk bürosunu arıyorum ben mağdur durumdayım emekli maaşı ile geçiniyorum.

Kit kanaat geçindiğimi söylememe rağmen kimse oralı olmuyor her defasında sizi arayacağız not aldık dönüş yapacağız diye söylediler ne dönen var ne de bilgi veren İstanbul hukuk bürosunda m** beyle görüştük hep havada kalıyor ben askeri personel emeklisiyim şu an mağdurum mağduriyetimin giderilmesini istiyorum.

Sürekli geçiştirip duruyorlar insanı dikkate almıyor hep kulak arkası yapıyorlar ben mağdurum o taksitleri ödemek için gece gündüz kendimden fedakarlık ettim mağduriyetimin giderilmesini istiyorum acil bekliyorum.

profile profile profile

Cemile

Bunlar daha iyi günleriniz gerçekten çok geçmiş olsun ama bunlar İnanın ki daha iyi günleriniz Sur yapının eline düşen asla kurtulamıyor Biz neler çekiyoruz bir bilseniz buraya da para yedirmişler artık şikayetleri yayınlamıyorlar

Cemile hanım iyi aksamlar bu konuda yardımcı olabilecek imkanlarınız var mı acaba bir WhatsApp grubu veya bur avukat var mı bu konuda yardımcı olabilir misiniz yol gösterecek

Baran sonuçtan hiç memnun değil

09 Aralık 2023 16:27
Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

Sur Yapı Antalya'da Tapu Ve Teslim Sorunları Mağduriyeti

Abdullah
08 Mart 11:52
Erhan sonuçtan hiç memnun değil

Sur Yapı Mağduru 10985 Incı

19 Mart 2024 03:13