Oğuzhan sonuçtan hiç memnun değil

01 Nisan 2024 14:20

19.03.2024 tarihinde supplementler.com adresinden sipariş vermiştim. Gelen siparişimde parasını verdiğim bir ürünün olmadığını gördüm ve firmaya geri dönüşte bulundum. İncelendikten sonra ürünün kargo kolisine konulduğu söylendi ve kargo firmasıyla iletişime geçmem söylendi. Bunun üzerine Yurtiçi Kargo'yla görüştüm, kargonun hiç açılmadığı ve transport sırasında da herhangi bir zarar görmediği söylendi yani kolinin hiç açılmadığı tasdiklendi. ( Abim Yurtiçi Kargo'da çalıştığı için kamera kayıtlarını da incelediler.) Bunun üstüne supplementler.com a dönüş sağladım ve onlarda tekrar kamera kayıtlarına baktılar yine ürünün konduğu söylendi fakat onlardan kamera kayıtlarını istediğimde bana sürekli atacağız demelerine rağmen 2 hafta geçmesine rağmen hiçbir şekilde dönüş sağlanmadı.

14 Ekim 2024 14:24 (Şikayetten 6 ay sonra)

Merhaba, Müşterimiz ile şikayet sonrası görüşme sağlanarak gerekli işlem sağlanmış ve aksiyon alınmıştır. Yardımcı olabileceğimiz her konuda bizimle iletişime geçiniz. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi günler dileriz.

Oğuzhan
Oğuzhan
14 Ekim 2024 14:26

Supplementler.com bu durumu hiçbir şekilde kabul etmeyip dedikleri kamera kayıtlarını benimle paylaşmadığı gibi hiçbir aksiyon da almamıştır. Aksiyon alındı ibaresi külliyen yalandır!

25 Mayıs 2024 12:43
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

27 Aralık 2024 15:29
Kayıp Kargo Ve Yetersiz Müşteri Hizmetiyle Mağduriyet
Kayıp Kargo Ve Yetersiz Müşteri Hizmetiyle Mağduriyet
Selim sonuçtan hiç memnun değil

30 Haziran 2023 09:44

07 Temmuz 2023 09:32