19 Nisan 2024 21:42

Supplementler.com dan aldığım kreatinin iç jelatini yanık ve açık çıktı. İç jelatinin kenarları sıcak presten kaynaklı yanmış ve bundan yani paketleme hatasından dolayı ürünün yanan kısmı açılmış ve hava almış. Müşteri temsilcisine bağlandığımda T**** hanıma yönlendirdi beni canlı destek. Kendisine durumu fotoğraflarla gösterip anlatmama karşın sorunun ısrarla benden kaynaklı olduğunu, iç jelatine ürünü açarken benim zarar vermiş olabileceğimi ve bunun ürünün kullanımı için herhangi bir sorun teşkil etmediğini ve ürünün dış güvenlik etiketini benim açtığım için hiçbir şey yapamayacaklarını söyledi. İç ambalajın önemli olamadığını bazı ürünlerde hiç iç jelatin olmadığını söyledi. Nasıl olur da sadece yanık kısmı açmış olabilirim diğer taraflar kapalı iken? Bende kendisine marketten bir süt alsanız dış kapağı kapalı ama iç jelatini açık olsa o sütü içermişsiniz dediğimde konuyu değiştirdi. Sonrasında da konuşmamı daha bitmeden ben yazmaya devam ederken görüşmeyi sonlandırdı. Supplementler gibi güvenilir bir sitenin bu şekilde hizmet vermesi gerçekten çok üzücü. Ürün paketlenirken hatalı paketlenmiş ve ilk baştan beri hava ile temas etmiş. Belkide bir yıldır rafta ağzı açık şekilde bekledi. Sonuçta gıda vücudumuza alacağımız bir takviye hava almış bir ürünü nasıl kullanmamı beklerler anlamıyorum. Acilen ürünümün yenisi ile değiştirilmesini ya da paramın iade edilmesini talep ediyorum.

13 Mart 2024 18:15
Mutallim sonuçtan hiç memnun değil

03 Nisan 2025 22:55
Açık Gelen Protein Tozu: Güvenilirlik Ve Kalite Sorunu
Barış sonuçtan hiç memnun değil

29 Nisan 2024 21:45

10 Ağustos 2023 01:04
Alp sonuçtan hiç memnun değil

Açık Ve Havası Kaçmış Ürünle Sağlığım Tehlikeye Atıldı

13 Eylül 2025 12:49