Sunset View Restaurant & Bar %10 Servis Bedeli Rezaleti

30 Ağustos 2023 23:29

1. 26.08.2023 tarihinde doğum günüm için gittiğim restoranda öncelikle servis rezaletti. 650 liraya mantarlı ıspanaklı bonfile satıyorsunuz garson ürün içeriğini bana sormadan değiştirdiğini söylüyor. 2. Olarak düğün var gerekçesiyle bizi daha önceden rezervasyon yaptırırken uyarmadan restaurant tarafına değil de kafe tarafına aldınız. 3. Garsonlarınızdan hesap istememe rağmen kendi aralarında yaklaşık 10 dakika konuştular 2. Kez istediğimde hesap geldi. 4. Hesap gelince bir de ne görelim %10 servis ücreti adı altında zorla bahşiş alındı ve savunmaları menüde vardı vs vs. Arkadaşım menüyü hatim edecek halim yok. Alt tarafı güzel bir akşam yemeği yemeye gelmişim. Ve bu yasal kanunlarda var diyerek beni yanıltmaya çalıştılar :d Ben de bugün küçük bir araştırma yaparak ulaştığım bilgide yasal bir zorunluluğu olmamasına rağmen benden fazladan ücret alındığı gerçeğiyle karşı karşıya kaldım. Eğer böyle bir şey varsa misafir geldiğinde bilgilendirmenizi yaparsınız, hatta rezervasyon yapılırken yaparsınız. Kimse sizin hizmetinizden memnun kalmadan size bahşiş vermek zorunda değil! CİMER'e de şikayet edeceğim sizi fazladan ücret aldığınız için umarım ceza alırsınız. Güzelim mekanın işletmesinin kötü olmasından dolayı kötüye gideceğini düşünüyorum.

26 Mayıs 2024 01:55
Uskumru Restaurant Uskumru Restoranda Yaşanılan Problem
Gönül sonuçtan hiç memnun değil

Har Kanat Dikkat Etmek Lazım

Gönül
29 Ekim 2023 18:41
Serdar sonuçtan hiç memnun değil

Düğün Eğlencesi Fiyasko: Hizmet Ve Fiyatlar Hayal Kırıklığı Yarattı

18 Haziran 2025 11:47